Українська
 
uah
грн

8 ознак ПРАВИЛЬНОЇ іграшки

27 Чер 2014


1. ОДНА СЕРЕД ТИСЯЧ

Серед такої великої кількості іграшок на ринку зробити правильний вибір батькам дуже складно. Потрібно пам′ятати, що обрана вами іграшка - це друг малюка і ваш помічник, який буде позитивно впливати на розвиток і виховання дитини.



2. ЯКІСТЬ У ПРІОРИТЕТІ

Вітрини сучасних дитячих магазинів рясніють надмірно яскравими, пластиковими і крихкими іграшками, які привертають увагу, але можуть таїти в собі загрозу здоров′ю вашої дитини. Неприродні, кислотні кольори несприятливо позначаються на зорі. Хімічний склад матеріалу, з якого зроблена неякісна, дешева іграшка, може викликати алергічну реакцію, подразнення та інші неприємності у малюка. Тому, при виборі іграшок, якість повинна бути в пріоритеті.

3. ДОТИК ДО СВІТУ

Іграшка - це одне з перших зіткнень дитини з навколишнім світом. Натуральні тканини і наповнювачі, дерево та інші екологічно чисті, природні матеріали ідеально підходять для створення нового покоління іграшок. Проявляйте свою турботу про здоров′я дитини в кожній дрібниці. Вибір іграшки з натуральних матеріалів допоможе вашому чаду пізнати світ з його чудесних сторін з перших днів життя.



4. МІНІМІЗАЦІЯ ІГРАШОК

Складні, тендітні, ламкі іграшки здатні лише на недовгий час привернути увагу вашої дитини, при цьому коштують, найчастіше, великих грошей. Кращий вихід в даній ситуації - придбання простих, якісних і менш дорогих аналогів ручної роботи.



5. МАЛЕНЬКИЙ ДРУГ

Лялька - це, перш за все, улюблений супутник вашої дитини, через якого він пізнає величезний світ дорослих і дітей, світ Людини. Вона може грати роль першого друга, братика чи сестрички. Малюк відчуває відповідальність за свого друга, піклується про нього. Це перші кроки у взаємодії дитини з соціумом.



6. І ВЕЛИКІ, І МАЛЕНЬКІ

Подивіться, чим граються діти! Будь-які предмети в полі досяжності дитини перетворюються в реальні деталі Захоплюючого Світу Гри, яка на момент «тут і зараз» є самої що ні на є Реальністю маленької людини.

У дітей дуже багата уява. Ви тільки подумайте, скільки всього дитина може зробити зі звичайною картонною коробкою. Це і ліжко, і будинок, і вантажівка, і фортеця. Також і з лялькою. Вона - прекрасний друг для діток будь-якого віку. Для самих маленьких вона стане берегинею спокійного сну, теплою грілкою; для дітей старшого віку - улюбленим другом, дитиною, про яку вони навчаться дбати і доглядати.



7. ЛЯЛЬКА ДЛЯ ДІВЧИНКИ

Турбота про ляльку, її сприйняття як маленького дитятка - це перші кроки і досвід для дівчинки, яка в майбутньому стане мамою. Гра з такими іграшками робить дитину турботливою, відповідальною, доброзичливою, ніжною, чуйною.



8. ЛЯЛЬКА ДЛЯ ХЛОПЧИКА

Для хлопчика гра з лялькою - це перші прояви батьківства. У наш час прийнято вважати, що виховання дитини, турбота про неї - це справа жінки. Але як тоді плекати в маленького хлопчика талант бути батьком? Як прищеплювати любов до дітей з ранніх років? Лялька допоможе зростити в малюку почуття відповідальності за свою майбутню сім′ю, дітей; навчить його відкрито виявляти турботу, батьківські почуття, відчувати себе незамінною частиною сім′ї, бути справжнім чоловіком. Дитинство - це ідеальна пора, коли повинні зароджуватися й активно розвиватися ці невід′ємні чоловічі якості.

Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку