Українська
 
uah
грн

Краватка з вишивкою ручної роботи

3 Лют 2014
5
Хочу зауважити, що цей аксесуар не замінить вишуканої вишиванки, але може своєрідно і неповторно прикрасити свого власника. Українські орнаменти вражають своєю простотою і водночас довершеністю кольорів та елементів. Вони надихають нас, допомагають нам і вирізняють з-поміж інших культур.

Як правило, наші предки вважали, що вишивка на одязі має силу оберегу, а тому дуже старанно та обачно підбирали малюнок. На вишитих краватках ручної роботи ви не побачите новомодних черепів, натомість ви зможете милуватися українською символікою та орнаментами, квітами та листям, а також дитячими малюнками.



Таку вишиту краватку ручної роботи ви можете одягати як у повсякденному житті, так і на свята. Адже така родзинка вашого гардеробу не лише здивує своєю незвичністю, а й підкреслить ніжність, стильність, жіночність та мужність. Особливо гарною прикрасою вона буде для діточок у садочках, учнів загальних, та зокрема музичних, шкіл. На будь-якому святі ваша дитина відчуватиме себе особливою, адже не всі знають, де можна знайти такий одночасно звичний та незвичний аксесуар.



Все частіше можна побачити гарно вбраних людей у вишиванки різних фасонів. Але цим не обмежуються. Навесні та влітку можна спостерігати появу нових аксесуарів з традиційною українською символікою. Так, кілька разів я бачила чоловіків різного віку, на яких були вдягнені вишиті краватки. Це вирізняє їх серед інших звично вдягнених людей, а я в той час ледь стримуюсь, щоб не зробити комплімент сторонній людині, адже це вражає. Саме такі приємні несподіванки надихають на створення такого аксесуару ручної роботи з використання української символіки.

Для того, щоб вишита краватка пасувала, важливо не тільки обрати саме ваші кольори, а й потрібну довжину аксесуару.

Для діточок-маляток віком від одного до шести років підійдуть краватки довжиною 20-25 см.

Для дітей, які навчаються у початковій школі підійдуть краватки довжиною 26-34 см, для дітей десяти-дванадцяти років – 35-40 см, а для підлітків – 38-47 см.

Для чоловіків середнього зросту пасуватимуть краватки довжиною 45-49 см, а для чоловіків, що мають зріст вище середнього – 49-53 см.

Щодо дівчат та жінок, то загально прийнятих стандартів довжини немає – головне, щоб личило та підкреслювало неповторність.



Коментарі
25 Лют 2014, 14:41
Галстук с вышивкой ручной работы понравился!
Полностью согласна с автором!
0
0
Відповісти
4 Бер 2014, 22:00
Ой как красиво! Представляете , депутаты в Верховной Раде все в таких галстучках :) Красота !
0
0
Відповісти
5 Бер 2014, 08:40
:) !!!
0
0
Відповісти
Магура Татьяна
10 Бер 2014, 16:28
Красивые и оригнальные вещи))) Хороший подарок для украинофила ( а сейчас таких все больше и больше). Хотелось бы больше вариантов под деловой костюм. Спасибо!
0
0
Відповісти
10 Бер 2014, 16:47
Благодарю! Все пожелания возьму на заметку :) !
0
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку