Українська
 
uah
грн

Ідеї ​​подарунків на Новий Рік-2014

5 Гру 2013
До Нового Року - 2014 залишилося менше місяця - саме час готувати подарунки! Душевні вироби ручної роботи - це прояв особливої ​​уваги до близьких і можливість створити казкову атмосферу свята. Пропонуємо Вашій увазі ідеї незвичайних подарунків до Нового Року - 2014, з якими наступаючий рік обов’язково стане вдалим. Ну що, пора творити чудеса! :)
 
Ексклюзивний блокнот

Прекрасним подарунком на Новий Рік для яскравої особистості стане блокнот ручної роботи. З ним працювати буде цікавіше, адже він сприяє появі креативних ідей і вдалому їх втіленню! А сторінки з запахом кориці і карамелі мають ефект ароматерапії - додають впевненості у своїх силах і створюють відчуття свята.
 





 
Фотоальбом в техніці скрапбукінг

Скрапбукінг - це мистецтво оформлення фотографій і пам’ятних дрібниць в єдине ціле. Об′єднані однією тематикою, тонким колірним рішенням і витонченим декором звичайні фотографії перетворюються на Сімейні Книги, які хочеться розглядати годинами. Скрап-альбом - це справжня скарбниця для яскравих, ніжних і романтичних спогадів. Такий новорічний подарунок запам′ятається на все життя!
 

 

 
Конверт для грошей або квитків на концерт.

Навіть звичайний грошовий подарунок можна презентувати красиво! А якщо Ви вирішили в новорічні свята порадувати близьких квитками в театр - милий подарунковий конвертик точно налаштує на їх святкову хвилю!
 





Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку