Українська
 
uah
грн

Моє знайомство з ефірними олійками.

24 Жов 2013
Привіт всім! Вирішила написати про своє знайомство та експерименти з ефірними олійками. Після прийому антибіотиків в мене дуже почало лізти волосся, а в інтернеті я прочитала, що ефірні олійки можуть допомогти відновити волосся, тому я вирішила спробувати.



Купила собі ефірні олійки евкаліпту та чайного дерева. Вони не були дорогі, тому вирішила поекспериментувати. Запах обох... можна травити тарганів:). Евкаліпт відлякує комарів! І мою кицьку:). Його запах та антисептичність мене вразили наповал! Трішечки намазюкала на бороду - моментально в ніс і в очі так вдарило, наче я під носом і очима бальзамом «Зірочка» намастила... Невже хтось додає його в аромалампу? Ну... впринципі... коли грип в розпалі, то можна і потерпіти. Думаю, краще нюхати евкаліпт, ніж гризти часник з цибулею. До того ж він добре дезинфікує приміщення та повітря, вбиває всякі там віруси, бактерії. Кажуть, він чудово лікує себорею, обезболює обпечені ділянки шкіри та рани. Треба буде спробувати.

Чайне дерево має сильніший та більш різкий запах, ніж евкаліпт. Хоча обоє рябоє. Хто любить запах м′яти, той, думаю, полюбить запах евкаліпта та чайного дерева. Теж має противірусну та антисептичну дію.



Іланг-іланг. Я в нього закохана! Чудовий запах для ароматерапії! Люблю добавляти декілька крапель до шампуню. Аромарозчісування з цією ефірною олійкою мене дуже розслабляє, навіює всякі хороші думки, піднімається настрій. Афродизіак все-таки:). Всім раджу. Але ні в якому разі не додавайте багато крапель! Моя подруга вирішила купити собі цю олійку і додала в аромалампу занадто багато крапель. Вся трьохкімнатна квартира «пахла» кілька днів і цей запах нас всюди переслідував. Вже рік пройшов від того випадку, але я дотепер чую його запах, як подумаю про нього. Відтоді я навіть не дивлюсь на цю олійку. Думаю, з любою олійкою так само, тому не переборщуйте.

Грейпфрут. Гарний і освіжаючий запах. Теж додаю до шампуню, аромарозчісування.



Масло жожоба. Нема слів, одні почуття:). Шикарне масло-віск. Втираю в шкіру голови на ніч, додаю до бальзаму для волосся. Мені зазвичай бальзами не допомагають, але разом з кількома краплями масла жожоба моє волосся дуже легко розчісується, дуже гладеньке і красиво блистить. І тепер помітно менше вилітає волосся. І ще! Неймовірно лікує губи! У мене вони вічно потріскані. Пробувала всіма розхвалений мед на ніч - нічого не дало. Масло і сметана - аналогічно. І я спробувала масло жожоба на ніч. Зранку у мене вже були гладенькі губки, не було тріщин, не були порепані, як після тертки. Це просто чудо! Після солодкого полуничного бальзаму від AVON 10-11 років тому (ого... так давно це було!) чим я тільки не користувалась: купою всяких гігієнічних помад, кремів - нічого не допомагало. А масло жожоба за ОДИН раз зробило те, про що я навіть не думала:).



Отаке то:). Якщо ви користуєтесь якимись ефірними олійками - пишіть свої відгуки. Дякую за увагу.
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку