Українська
 
uah
грн

Напередодні свята

24 Лют 2016
2
Свято.

Коли ми були маленькі, то завжди чекали цих свят. Причому у кожної дитини є своє особливе свято. У когось День народження, 8 Березня, у когось Новий рік, у когось Великдень або Ханука (в залежності від віри). У будь-якому випадку всі очікування супроводжуються підготовкою - покупка подарунків, ховання цих подарунків, вигадування нового смачного тортика, салату та інше...

На жаль, коли ми стаємо дорослими, ми втрачаємо цей запал і радість від свят, вони стираються щоденними турботами. І часто, просто змушуємо себе святкувати що-небудь, не отримуючи від цього ніякого задоволення, псуючи святкові дні собі, дітям, близьким.

Мені здається, що все ж потрібно згадувати, що були ми дітьми і раділи просто тому, що скоро буде свято. І вся родина збереться, і всі будуть галасувати за великим столом. Діти будуть бігати і кричати. Чоловіки будуть галасувати і збиратися в самих незручних місцях. Але все одно - це дні єднання сім′ї. І турбота жінки самій підготуватися до урочистостей і підготувати будинок до прийому гостей.
 
Підготовка жінки - укладене волосся, нова деталь образу, наприклад, прикраса.


(автор [u44364])

Сукня.


(автор [u3444])

Прикраси для волосся.


(автор [u26025])

Підготовка будинку - прибирання, звичайно, але... і обов′язкові інтер′єрні елементи, наприклад, скатертини.


(автор [u22090])

Сервіровочні рушнички.


(автор [u32478])

Скоро до нас в будинки постукає жіноче весняне свято, яке зігріває нас молодим теплим сонечком, першоцвітами і першим зеленим листям.

Давайте і ми зігріємо наші будинки посмішками і радісними сімейними зустрічами за затишним столом.
Коментарі
25 Лют 2016, 10:32
Очень, красиво и интересно. Спасибо!
0
0
Відповісти
8 Бер 2016, 11:33
Очень мило!Спасибо!
0
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку