Українська
 
uah
грн
Безпята Ніна
Львів
На сайті з
2014
Рейтинг
489
Продажі
6
Відгуки
5
Про продавця
Валяю речі з шерсті. Шарфи, палантини, сумочки з валяної шерсті виглядають ефектно, неповторно, ці речі створюються в єдиному екземплярі.
Вибрані фільтри:
Завантаження...
Вибрані фільтри:
Знайдено:
Розділ
Категорія
ПРИКРАСИ
Кольє
Ларіати
2
ДЛЯ НЕЇ
Аксесуари
Різне
5
Палантини
3
Шарфи теплі
3
Колір
Тип роботи
В наявності
На замовлення
Для прикладу
Стиль
Матеріал
Техніка
Відгуки покупців
14 Тра 2019
Новаковська Уляна
+1
«Шарф-палантин валяний бірюзовий.»
Замовляла на терміновий подарунок цей розкішний палантин. Майстриня дуже відповідально і оперативно усе виготовила, зустрілася, щоб передати річ. Ще й переживала, чи підійде нам, прихопивши запасні варіанти )). Я ДУЖЕ задоволена і щиро бажаю автору палантину творчого натхнення і успішних продажів. Ще і ще раз вдячна Вам - за Вашу працю, за Ваше чуйне ставлення до покупців! Здоров′я Вам!
12 Кві 2018
Филатова Лариса
+1
ждала с нетерпением этот шарф.любовалась им и на фото и вот теперь эта сказка у меня)))))а и впрямь сказка)))красиво-просто нет слов.золотые ручки мастера создали сказочку.и сумочку с маками теперь закажу)))золотые руки МАСТЕРОВ на Скрыне.и душа золотая,частичка этой души в каждой вещи)))дай Бог Нине и в дальнейшем счастья и успехов и в жизни и в творчестве))))еще раз ОГРОМНОЕ СПАСИБО,Нина за ваши прекрасные руки и душу))))рекомендую всем этого мастера)))
10 Жов 2017
Бровко Олена
+1
«Кольє валяне бірюзове»
Дякую, пані Ніно, за вишукану роботу. Ваше тепле кольє - саме те, що потрібно в осінню негоду. Окреме дякую за комплімент від майстрині - милу листівку і виразні маки.
Повернутися до початку