Українська
 
uah
грн

Перші 2 тижня жовтня 2021

19 Жов 2021
1

Другий тиждень файного жовтня вже за плечима. І, поки сохне лак на дерев′яних основах наших лялькових, іграшкових меблів, розповімо Вам трохи про виконану роботу. А допоможуть нам в цьому наші симпатичні котики!


Отже, в рамках створення пегаса, допрацьовується нинішня схема іграшки - перш за все, кінцівок. Дослідний зразок в даному випадку - молочного кольору; білосніжний - вже більш досконалий. У нього вже складові частини не просто ціліндроподобние, а ближче до конуса, тобто - до природних форм. Таким чином, білосніжний пегас полетить до свого нового щасливого господаря, а молочний зразок залишиться нам в майстерні, для технічних потреб. До пари аналогічному Скайрайдеру, нашому улюбленому домашньому бичку.





Також можна бачити вдосконалені копита, за подобою кінських. Причому, на білосніжних кінцівках у них зашита центральна петелька. Поки нам найбільш милі золоті (жовті) і блакитні підошви. Сенс їх у тому, що вони відображають ті зоряно-небесні дали, де мешкають і скачуть наші казкові творіння - єдинороги і пегаси.

Також була накрохмалена нова скатертина на столик. Безумовно, їй це дуже личить. Вона стала відчутно охайніше. Також ми чекаємо для неї намистинки. Будемо експериментувати і далі; можливо, намистини зроблять її ще більш елегантною.
Працюємо, творимо. Все добре!



Дякуємо, що дочитали до кінця! Щасти Вам!
Все буде PSK!


Коментарі
Пожалуйста, делитесь Вашими лайками, мыслями, впечатлениями! ????
1
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку