Українська
 
uah
грн

Що таке віск для нігтів?

17 Бер 2013
2
Запечатування нігтів воском, воскові ванночки, воскування нігтьової пластини - це відносно нова і дуже модна процедура, яку пропонують майстри манікюру в салонах краси. Коштує процедура недешево, але результат диво: гладкі блискучі нігті приємного рожевого кольору, м’яка рівненька кутикула.

А чи знаєте ви, що точно такий же результат можна отримати в домашніх умовах і за набагато менші гроші?! Використовуваний в салонах віск для нігтів - промисловий косметичний засіб, який виробляють відомі фірми і продають в 100 разів дорожче собівартості. Навіщо переплачувати за бренд, якщо вам потрібен результат?

Пропоную вам купити віск для нігтів всього за 20 грн. і власними руками переконатися в його дії. Віск заповнює тріщини нігтьової пластини і тим самим вирівнює її, а масла пом′якшують та живлять кутикулу, надають їй доглянутого вигляду. Засіб складається з бджолиного воску, масел какао, ши та жожоба, вітаміну Е та ефірних масел.



Пропоную два види восків для нігтів:

«Апельсин» з ефірною олією апельсина гіркого для здорових нігтів. Надає нігтьової пластини блиск, а кутикулу робить м′якою та гладкою. Насичує шкіру вітамінами та сприяє зростанню здорових нігтів.

«Лимон» з ефірним маслом лимона для ламких та тьмяних нігтів. Повертає нігтям природний колір, зміцнює нігтьову пластину. Захищає та відновлює кутикулу, дезінфікує та лікує тріщинки, задирки та ранки.



Як користуватися воском для нігтів?

Варіант 1. Лікування і догляд
Щодня протягом 7-10 днів на ніч наносите віск на нігтьову пластину та кутикулу, помасажуйте пальцем і залиште до вбирання. Вже після першого застосування видно результат, а після цілого курсу - мега результат! Повторювати можна через 2-3 тижні.

Варіант 2. Експрес-манікюр
Якщо колись або неохота фарбувати нігті лаком, якщо просто хочеться манікюр в стилі натюрель, віск - те, що потрібно! На оброблені сухі та чисті нігті нанести віск, відшліфувати м′якою замшею. Блискучі акуратні нігтики готові!
Коментарі
12 Лип 2014, 21:15
Ну и где же купить это счастье? Ни одной ссылки!
0
0
Відповісти
Editor
15 Лип 2014, 12:25
Здравствуйте, Оксана. Можно поискать в этой категории: http://skrynya.ua/catalog/krasota-i-ukhod/krasota-i-ukhod-raznoe.
0
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку