Українська
 
uah
грн

Лікувальний ефект рукоділля

22 Бер 2013
1


Існує думка, що рукоділля - заняття для душі, але мало, хто знає, що різні види рукоділля мають терапевтичний ефект і надають неоціненну допомогу здоров′ю. Адже, стимулюючи певні точки на наших золотих ручках, ми діємо на нервові закінчення, які відповідають за роботу нашого організму.



При ручному вишиванні ми стимулюємо точки, які лікують нервове перенапруження, розумову втому, головні болі та шум у вухах, розтягнення зв′язок, захворювання рук та ніг, харчові розлади, хвороби сечової, кровоносної та лімфатичної систем, запальні захворювання статевих органів. Цікаво, що ручне вишивання захищає від зовнішніх негативних впливів і навіть знімає порчу. Машинне вишивання допоможе при захворюваннях органів слуху та наслідків від струсу мозку.



Людям, які мають проблеми з серцем, нервові головні болі, шлункові болі радимо займатися макраме. А від безсоння, головних та зубних болів допоможе бісероплетіння. Це заняття ефективно і при порушенні обміну речовин та хронічних захворювань дихальних шляхів, є одним з найбільш дієвих засобів для зняття пристріту, прокляття та гіпнозу.



Нормалізувати внутрішньочерепний тиск допоможе шиття. Шиття запобігає нервові зриви, поліпшує склад крові та роботу серця. Вийти з депресивного, маніакального стану допоможе шиття м′яких іграшок. Коли ви відчуваєте млявість, сонливість, фізичну чи розумову втому, візьміть в руки тканину з голкою та створите для дитини нову іграшку.







Любителі в′язання на спицях мають можливість вилікувати серцево-судинні захворювання, розлади травлення, зубні і головні болі, запалення нирок. В′язання сприяє швидкому виходу з депресій і допомагає перенести важкі нервові потрясіння.



В′язання гачком ефективно при головних, зубних та вушних болях, лікує простудні та кардіологічні захворювання, склероз, загальмованість нервових процесів, хвороби печінки та нирок, остеохондрози, підвищену стомлюваність.
Творіть ж красу для душевного задоволення і будьте здорові!
Коментарі
17 Жов 2016, 17:35
А лепка помогает успокоить нервы, отвлечься от проблем насущных и, если верить статьям в сети, - лечит боли.
0
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку