Українська
 
uah
грн

5 речей які треба зробити перед Великоднем

18 Кві 2013


Наближається одне з найбільш сімейних і теплих свят - Великдень. Атмосфера цього дня не залишає байдужими навіть людей, далеких від релігії - адже він дає відмінний привід провести час у колі друзів і рідних. Що ж потрібно зробити перед Великоднем, щоб свято стало дійсно незабутнім?





  • Навчитися розписувати яйця. Напевно, майже всі знають, як робити крашанки за допомогою відвару цибулиння або бурякового соку, а от до створення справжніх писанок у багатьох не доходили руки. Час виправлятись! Процес народження писанки - це справжнє сакральне дійство і воно дозволить сповна відчути дух світлого Великодня.




  • Запастися гарними і оригінальними подарунками для своїх близьких. Найкраще - зробленими вручну. Це можуть бути листівки, фетрові і бісерні яйця, фігурки курочок та кроликів і багато інших хендмейд-штучок, присвячених Великодню. Для того, щоб зробити подарунок, можна освоїти якусь нову рукодільні техніку - адже умінь багато не буває. Якщо не впевнені в тому, що самі можете творити чудеса (що за питання - звичайно можете!) - зовсім не складно знайти майстрів, які вже підготували святкові сувеніри.




  • У рамках обов’язкового генерального прибирання, яке зазвичай затівають перед Великоднем, розсортувати і розібрати всі матеріали для хендмейду. Заодно можна перебрати антресолі, викинути все непотрібне, відкласти речі, які знадобляться для рукоділля. Розбираючи матеріали, можна не тільки навести порядок, але і надихнутися на створення шедевра з того, що трапилось на очі






  • спантеличитися гарним декором для дому та святкового столу. Вибирайте те, що вам по духу - це можуть бути варіації на тему українського етно або оформлення в європейському стилі: пастельні кольори, мотиви з кроликами і курочками. По можливості, підключіть до творчого процесу близьких, особливо - дітей.




  • Крім іншого, Великдень - гастрономічне свято, кінець Великого посту. Тому варто освоїти парочку нових рецептів. Для початку, відмовтеся від звички купувати паски - навчіться готувати їх самі. Якщо раніше ніколи не пекли - у вас є відмінний привід спробувати себе в новому виді кулінарії. Також поцікавтеся кулінарними традиціями інших народів - і порадуйте своїх гостей оригінальною і незвичністю страв.

  • Коментарі
    Додати коментар
    Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
    Повернутися до початку