Українська
 
uah
грн

Жираф в стилі «Тільда»

25 Тра 2013
Сьогодні будемо шити чудового жирафика і комплект одежинок для нього. Для цього нам знадобиться:
- Льон для тіла жирафика
- Синтепух для набивання
- Ситець для платьишко
- Габардин для штанців
- Нитки муліне
- Гудзики
- Тасьма
- Pум′яна.



Приступимо!

Беремо викрійку, вирізаємо і розкладаємо на тканині та приколюємо. Обводимо олівцем. Не забудьте докласти нижню частину тіла жирафа до верхньої, коли будете перекладати викрійку на тканину





Перед тим як зшивати, необхідно сколоти деталі в декількох місцях, що б тканина не йорзала і не вийшло в процесі шиття непотрібних колапсів



Прострочуємо по контуру детальки, залишаючи незашитими виточки. З ними ми поступаємо таким чином: складаємо разом по лінії і прошиваємо перпендикулярно до основної площини деталі.



Таку роботу ми проробляємо з ручками-ніжками, а так само з тулубом. В зашитими вигляді з вивороту виточки на нижній частині тулуба жирафика повинні виглядати приблизно ось так:



Закінчивши з виточками, обрізаємо зайву тканину, що б вона стовбурчилася в наслідку. При пошитті тіла жирафика може виникнути питання: а як же його вивернути? Відповідь дуже проста. Коли прошиває нижню частину тулуба жирафа, зробіть по пару стібків з кожного боку, залишаючи серідинку незашитою. Через неї ми і будемо вивертати. Для того, що б вивернути ручки-ніжки можна зробити невеликі надрезики, які потім зашити потайним швом.



Теперь робимо вушка і ріжки. Вирізаємо дві деталі вушок з тканини тілесного кольору і дві деталі з будь-якої іншої тканини. Бажано щоб ця тканина потім зустрічалася і в одязі жирафика.





Читати - Жираф в стилі «Тільда» (частина 2)
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку