Українська
 
uah
грн

В′язання від кутюр. Крістіан Діор.

5 Вер 2013
Кожна поважаюча себе модниця вважає обов′язковим мати у своєму гардеробі хоча б одну річ від кутюр. Сама свідомість володіння брендовою річчю дозволяє підвищити самооцінку жінки на кілька планок вгору. Шикарний силует, відмінна посадка, ексклюзивність. Та що там!.. Саме слово «бренд» звучить гордо... За винятком одного АЛЕ... Не кожна середньостатистична жінка може собі дозволити це задоволення в силу «брендової вартості».



Однак, милі дами, вихід є з будь-якої ситуації! Копію бренду можна замовити в ательє, яка буде ні трохи не гіршою за оригінал. Більше того, кутюр не тільки шиють, але й так само в′яжуть. І в′язання теж можна повторити не гірше оригіналу.



Якщо Ви не в′яжете самі, в′язану копію так само можна замовити - і, що найцікавіше, це не сильно боляче ранить Ваш гаманець. І так, я починаю цикл статей «В′язання від кутюр», в яких розглянемо відомі бренди.



Christian Dior - мабуть найвідоміший у світі бренд. З ним асоціюється поєднання в′язаного полотна, хутра, стрічок. Вишукані силуети, звичні візерунки спицями та гачком перетворюються на чудові і вишукані ансамблі. Виглядають не тільки вишукано, але і просто приголомшливо!













В′язання від Dior - це пік високої моди, в якому звичайне в′язане полотно сміливо трансформується в креативні ідеї.
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку