Українська
 
uah
грн

В′язання від кутюр. Жан-Поль Готьє (Jean-Paul Gaultier)

6 Вер 2013
Готьє Жан-Поль - на сьогоднішній день один з найбільших метрів у світі моди (не приховаю - мій улюбленець). Незважаючи на відсутність спецосвіти його колекції завжди викликають справжнісіньку бурю емоцій.



Позаочі метра називають «хуліган мод» і він всіляко виправдовує своє прізвисько. Колекції настільки яскраві та запам′ятовуються, що навіть не знаючи автора на можна асоціативно приписати ансамбль саме Готьє, і що саме цікаво - не промахнетеся.

Стиль колекцій відрізняється кожен раз. Нічого не повторюється двічі, і, будьте впевнені, наступного разу він ще більше здивує - фантазія просто невичерпна.

У чому відмінності його ансамблів від інших дизайнерів?

Буяння фарб, поєднання несумісного, креатив, поєднання різних технік в′язання і модифікація в′язаного полотна з тканиною - все це лише сота частина, що характеризує чудового дизайнера.

Готьє не сприймає індустрію моди всерйоз, але це абсолютно не заважає йому розсовувати рамки загальноприйнятих кліше і стереотипів для створення нової неповторної колекції.













Кутюр′є останнім часом трохи відходить від в′язання, але саме його в′язані колекції більше всього знайомлять з його творчістю в цілому. Епатажний стиль Готьє по праву займає лідируючі позиції не тільки на подіумі, але і в стилі зірок світової величини. Готьє займався дизайном костюмів для «П′ятий елемент» Люка Бессона, «Кухар, злодій, його дружина і її коханець» Пітера Грінуея, «Кіка» Педро Альмодовара. Готьє називають «найбільш геніальним дизайнером кінця ХХ століття».
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку