Українська
 
uah
грн

Епоксидна смола - можливість необмеженої творчості

24 Cіч 2014
Останні роки великою популярністю користуються вироби з епоксидною смолою, яку так само називають ювелірною смолою або склоподібним покриттям.

Різноманітність у використанні.

Ще давно епоксидна смола використовувалася як міцний двокомпонентний клей, наприклад, на заводах, для склеювання різноманітних деталей. Зараз же з′явилася очищена епоксидна смола, придатна для використання в творчих цілях, не виключаючи своєї функції надійної фіксації. На сьогодні є багато видів ювелірної смоли: прозора, матова, кольорова.

Ось кілька варіантів застосування епоксидної смоли в прикрасах, і це далеко не остаточний список!

1. Лакове покриття. Вироби, покриті тонким шаром прозорої ювелірної смоли набувають чарівний вигляд.

2. Наповнювач. Існує безліч силіконових молдів, різноманітних оправ і пляшечок, в які можна помістити все що завгодно: зображення, напівкоштовні камені, мініатюри, квіти. І заповнити простір, а також надати виробу презентабельний вигляд допоможе епоксидна смола. З цієї тематики існує багато майстер класів, написати про це можна цілий фоліант.







3. Ефект лінзи. Ювелірна смола створює цікавий ефект тривимірності, наприклад, нею можна залити підготовлене зображення в оправі або на полімерній глині. Залежно від товщини покриття можна відразу помітити ефект.







4. Фіксатор. Якщо ви не впевнені в супер клеї або інших фіксуючих засобах, то епоксидна смола послужить хорошу службу.

На цьому поки все, якщо у вас є інші варіанти застосування, не соромтеся і діліться досвідом!
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку