Українська
 
uah
грн

Алтир

15 Вер 2014
Алатир - це восьмиконечна зірка, що має значення - розвиток в русі. Вона символізує початок Світу і його центр, з якого народжується Світло Роду Всевишнього і божа благодать.



Алатир - це вічний всесильний ланцюг, що об′єднує всі слов′янські народи з усіма мертвими, живими і не народженими в один, Божий Рід.

Оберіг Алатир один з найпоширеніших слов′янських символів надійно оберігає людей від всяких хвороб і недуг. Він часто використовувався в обрядах зцілення і оберігання домашнього вогнища від бід і негараздів. Його зображення можна зустріти на старовинному домашньому начинні, рушниках і багатьох інших речах. Як і інші сонячні знаки, він несе теплий, творчий зміст. Відмінно підходить як жінкам так і чоловікам, для повсякденного носіння. Завдяки своїй м′якій енергетиці він добре підходить дітям.

Алатир - гармонізує нервову систему, надає відчуття твердої основи під ногами, сприяє зібраності, впевненості і концентрації тіла і думок. Дає сили для подолання всіх перешкод на шляху до вершини Світового Древа.



Слов′янський фольклор свідчить, що ще до появи перших людей з небес впав камінь, величезний валун, і потрапив на острів Буян. На тому камені бог Сварог залишив знаки, що показують Закони Світобудови. Від каменя відходять всі дороги, які до нього і повертаються. На самому камені горить Вогонь Життя, і там же росте Дерево Життя, а біля його підніжжя протікають річки Перуна, Річки Живої Води. Саме від цього каменю Боги і черпають свої сили. Ім′я того каменя - Алатир.



Деякі перекази свідчать, що Алатир-камінь служив Слов′янському народу щитом, який захищав людей від зла як в цьому світі так і в іншому. Воїни наносили цей знак на свої щити, щоб вороги не змогли завдати їм шкоди. Таким чином вони перебували під заступництвом Бога Сонця.

Алатир - це початок і кінець Роду Людського, Око Божий спостерігаюче і направляюче на шлях істинний, це те що лежить в основі Всього.
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку