Українська
 
uah
грн

Як прати в′язані вироби з вовни/напіввовни

8 Гру 2015
Шерсть - це не бавовна, і прати її потрібно так, як ви доглядаєте за дуже тендітним волоссям або як купаєте кошеня. Шерсть потрібно прати лише при сильному забрудненні, і відпирається вона дуже легко і добре тому, що бруд не проходить крізь волокна, він до них просто прилипає.



1. Прати потрібно в теплій воді (35-37 С) шампунем/бальзамом для вовни, без скручування і тертя рухів, просто легко постискати. Для вовни досить пари хвилин, щоб все змити.
 
2. Полоскати потрібно в воді тієї ж температури, без перепаду, інакше виріб може сісти (зменшитися на кілька розмірів). Полоскати в мисці, а не під струменем води. Буде досить 2-3 змін води. Можливо, може знадобитися і бальзам як для вашого волосся, якщо ваш засіб/шампунь для вовни дуже сушить.
 
3. Дайте воді самій злитися/скотитися з вовни, не скручуйте, щоб відтиснути, так ви просто деформуєте річ.



4. Потім ще мокру річ, відразу надавши акуратно потрібної форми, загорніть у рушник (як кошеня) і залиште на 10-30 хвилин.
 
5. Коли ви повернетеся, вона буде вже майже сухою, розгорніть її і розкладіть на рушник (бажано замінити його на сухий) на площині. І та форма, яку ви надасте речі, залишиться з вами до наступного прання.



6. У ваших діях повинна бути тільки ніжність.
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку