Українська
 
uah
грн

Правила догляду за виробами з холодного фарфору

10 Лип 2016
Брошки, кулони, сережки з холодного фарфору виглядають красиво і незвично. На вигляд тендітні і витончені вироби, представлені в нашому інтернет-магазині біжутерії, насправді досить міцні та довговічні. Залежно від правильної експлуатації та догляду - реалістичні квіти з самозастигаючої глини прослужать вам дуже і дуже довго.



Основний ворог квітів з холодного фарфору - це вода. Якщо ви потрапили під сильний дощ або вирішили прийняти ванну, скупатися в морі - краще зніміть прикраси. Інакше пелюстки можуть деформуватися від води і, на жаль, назад їх повернути в потрібний стан буде складно.

Якщо все-таки на біжутерію з холодного фарфору потрапила вода - вимочіть акуратно серветкою і при необхідності просушіть феном.



Є ймовірність, що від довгого перебування на сонці - прекрасні і ніжні квіти можуть потьмяніти. Але це трапляється з усім кольоровим: одягом, прикрасами, взуттям, іграшками.

Якщо трапилося раптом, що ваші модні сережки або кулон з холодного фарфору припадають пилом - очистіть біжутерію за допомогою пензля для макіяжу або феном.



Не лякайтеся, якщо ви упустили випадково сережки з квітами на підлогу. Пелюстки можна акуратно розправити пальцем або ватною паличкою.

Ласкаво прошу на мою сторінку за красою!
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку