Українська
 
uah
грн

Нагородні розетки. Сфери застосування.

11 Сер 2016


Церемонії нагородження на різноманітних виставках і конкурсах сьогодні не обходяться без вручення номінантам і переможцям нагородних розеток з логотипами клубів і титулом.

Подібні заходи - це завжди яскраве видовище, а нагороди займають в ньому досить важливе місце.



Нагородні розетки використовуються як відмінний корпоративний сувенір; нагороди за різні досягнення у навчанні, науці, спортивних змаганнях; пам′ятний подарунок на весіллях, реєстрації новонароджених у вигляді пам′ятного знака з датою народження малюка; на ювілеях (в центрі можна розмістити побажання або гідності ювіляра); випускних, тощо.

Залежно від призначення даний продукт можна називати по-різному: ′Значок для свідків′, наприклад, все частіше починає використовуватися на весіллях, замінюючи звичну стрічку.



′Розетка нагородна′ має дуже широку сферу застосування, починаючи від виставок, і закінчуючи будь-якими масштабними промо-заходами.

Розетка може складатися з одного, двох і більше ярусів плісированою стрічки, прикрашених різними за поєднанням куточками, бантиками і іншими декоративними елементами.



Необхідна інформація про подію, на якій буде використовуватись ця нагородна розетка, може бути розміщена в центрі розетки або надрукована на хвостах стрічки.

Для кріплення використовується шпилька або бедж-кліпса.

Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку