Українська
 
uah
грн

Чудесна олія манжишта

6 Вер 2016


Сьогодні мій арсенал поповнився однією дуже екзотичною і цінною олією. Думаю, багато хто навіть не чув такої назви - олія манжишта (манжиштха).

Дуже багато читала про це ′чудо аюрведи′ і ось - воно у мене в майстерні.

Манжиштха вважається однією з найцінніших трав в аюрведичній медицині, і в значній мірі використовується лікарями з давніх часів. Це багаторічна трав′яниста рослина росте по всій Індії в горбистих районах.



Чому стала шукати саме цей цілющий засіб? А ви тільки подивіться на покази: прискорює час загоєння травм шкіри, дуже рекомендується при захворюваннях шкіри, таких як рожа, екзема, вугрі, короста та алергічні прояви, набряки, опіки, пролежні, хронічні незагойні рани і рани, що сочаться. Подібні рани і виразки зцілюються швидко, добре очищаються і підсихають. Порошок, з′єднаний з топленим маслом (гхи) відмінно підходить для лікування акне. Використовуваний зовнішньо у вигляді пасти сам по собі або з медом, порошок лікує запалення і надає шкірі рівний тон, гладкість, світіння, покращує колір обличчя, омолоджує. Допомагає видаляти прищі, веснянки, пігментні прояви шкіри, вітіліго.

Добре використовувати для стимуляції росту волосся, вона живить коріння волосся, лікує шкіру голови, усуває свербіж і лупу.

Загалом - золото, а не олія. :)

Натуральні олії - запорука краси і здоров′я. Важливим є те, що всередині, а не на етикетці.
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку