Українська
 
uah
грн

Підтяжка шкіри обличчя і шиї в домашніх умовах.

20 Жов 2016
Ця легка і неклопітна процедура покращує овал обличчя і пружність шкіри. Для цього нам знадобляться насіння льону (можна купити в будь-якій аптеці).

У баночці з кришкою запарте одну чайну ложечку меленого насіння льону і 1/3 склянки окропу. Ретельно збовтайте суміш протягом декількох хвилин. Далі накрийте блюдцем або серветкою (повинен бути доступ повітря) і залиште на кілька годин.



Порада: обов′язково подрібніть лляне насіння в кавомолці. Тоді шкіра засвоїть більше корисних речовин.

Найкраще запарити насіння вранці перед роботою, а процедуру проводити ввечері.

Увечері очищену шкіру обличчя і шиї протріть ватним диском (уникаючи області навколо очей), добре просоченим отриманим настоєм лляного насіння або пальцями, змоченими в ньому. Як Вам комфортніше, так і наносьте. Дайте шкірі підсохнути. Далі на підсохлий шар наносимо наступний і так 5 шарів в сумі.

З кожним шаром в′ялі еластинові і колагенові волокна шкіри підтягуються на своє колишнє місце, кровообіг дуже помітно посилюється, а біологічно активні речовини в складі лляного насіння стимулюють всі відновлювальні процеси і доповнюють слабкі ланки.



Залишити на обличчі і шиї на 10-15 хвилин.

Під час процедури намагайтеся не розмовляти і не використовувати міміку. Найкраще полежати на рівній поверхні, щоб шия була злегка витягнута.

Змити кип′яченою водою (а краще талою) і нанести нічний живильний крем.

Повний курс підтяжки шкіри обличчя і шиї розрахований на 15 процедур, без перерви. Повторити можна через 3 місяці (не частіше).

Існують протипоказання:
- Купероз шкіри;
- Акне (вугрі) в активній стадії;
- Високий артеріальний тиск.
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку