Українська
 
uah
грн

Властивості самоцвітів. Частина 2.

12 Лис 2016
Читати попередню частину - Властивості самоцвітів. Частина 1.



Аметист - камінь віри та сили духу. Камінь ′духовних′ одинаків. Наділяє людину проникливістю, гасить душевний біль, тривогу, наповнює ауру добрими намірами, допомагає контролювати гнів, дратівливість та емоції. Думки людини, яка щодня спілкується з аметистом, стають більш чіткими, судження - вірними, висновки - більш обдуманими.



Бірюза - індикатор здоров′я та благополуччя. Може змінити колір при неприємностях і хворобі господаря. Камінь, який живе і старіє разом з людиною. Його не можна передавати у спадок. Допомагає бути фінансово забезпеченим, за умови, що і ви будете щедрі по відношенню до інших.



Бичаче око - в давнину бичаче око нерідко прикрашало військову амуніцію. Вважалося, що володіння каменем примножує сили і додає сміливості. Важлива властивість бичачого ока - змусити людину бути активною, діяти негайно! Людей повільних такий камінь може спонукати до рішучих дій і сміливих вчинків. Виражені магічні властивості у бичачого ока відсутні: камінь цей занадто «заземлений», і сфера його впливу обмежена людським побутом, але не гірськими височинами і не пекельними надрами.



Варисцит - наділяє людину співчуттям, милосердям, людяністю. Камінь здатний надихнути людину, прийти на допомогу нужденним. Пробуджуючи в людині такі якості, камінь привертає до людини за її діяння удачу і матеріальну стабільність. Не варто дивуватися, що достаток і заможність приходять до любителів варисцита швидше, ніж до прихильників інших самоцвітів.



Гематит - є символом хоробрості і мудрості. Є оберегом для чоловіків, перш за все для воїнів. Гематит покращує енергетику, зміцнює фізичне тіло. Позбавляє свого власника від нападів гніву і необдуманих дій, надає почуття впевненості і захищеності. Цей камінь допомагає накопичити і використати енергію так, як цього хоче власник.



Гранат - досягнення з ПЕРЕМОГОЮ! Дає людині силу жити, пристрасть до життя, відчути смак життя. Гранати вважаються енергетичними батарейками, які допоможуть зробити ривок в житті, отримати натхнення. Гранат - камінь людей сильних, цілеспрямованих, котрі йдуть до своєї мети і не звертають на півдорозі. Допомагає дійти до фінішу з найкращими результатами, бути успішним в коханні. Жінкам гранат допомагає знайти мудрість і зосередженість. Він ніби врівноважує їх емоції і пристрасті. Якщо людина пережила горе або у неї серйозні проблеми - гранат просто необхідний. Цей камінь славиться тим, що здатний забирати погані емоції і вселяти надію в те, що з будь-якої ситуації можна вийти з честю.



Говліт - прикраси, що містять говліт, здатні вигнати тривожні емоції і думки, а також пом′якшити гнів. Говліт є просто незамінним помічником на іспитах або під час співбесіди, одним словом, там, де ви повинні справити належне враження.

Читати продовження -
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку