Українська
 
uah
грн

Її Величність Шаль...

28 Лис 2016
Інструкція.

Від автора до щасливої власниці даного виробу.



Її і аксесуаром назвати складно. Шаль має свою філософію, осягає яку кожен самостійно...

В руках розумної жінки шаль - це: і щит, і грізна наступальна (або оборонна) зброя. Легкий порух руки може справити на чоловіка ефект, подібний килимовому бомбардуванню.

Ну самі поміркуйте. Мало який чоловік, якщо він звичайно не останнє чмо і жлоб, не захоче обійняти кохану, коли вона, мерзлякувато кутаючись в шаль, мріє про щось біля вікна, тримаючи тоненькими пальчиками чашку (бутерброд, ковбаску, яблучко і т.п.) і ніби забувши про все...

Чоловік правильний неодмінно відчує десь всередині (в області серця, напевно) перш за все відповідальність за цю приручену, але так і не зрозумілу тендітну істоту.

І ще якесь щемливе, дивне відчуття - любов, вина, бажання негайно щось зробити для неї.

Або ось ще ситуація. Ну не піддається він на вмовляння. Тоді Ви, попередньо загорнувшись в шаль, починаєте довго і болісно рахувати три гривні в гаманці (своєму), перебуваючи звичайно ж не поруч з ним, але в зоні видимості.

Після п′ятнадцяти-двадцяти хвилин вищезазначеної психологічної атаки, контингент проявить зацікавленість. Можна сказати - цей гейм Ви вже практично виграли. Ну а далі, якщо діяти тонко, успіх гарантований.

Все інше жіноча природа підкаже Вам.

І головне: Шаль - Ваша вірна, мовчазна подруга. Нічого не просячи взамін, вона просто дарує Вам своє тепло, безумовно і беззастережно присвячує Вам своє життя...

Будьте щасливі - тепер це просто.
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку