Українська
 
uah
грн

Властивості самоцвітів. Частина 3.

1 Гру 2016
Читати попередню частину - Властивості самоцвітів. Частина 2.

Бронзит - якщо є деякі труднощі в ухваленні рішень, в зіткненні з вибором, то бронзит - хороший помічник у цій справі, який допоможе впоратися з усіма «за» і «проти». Бронзит вважається каменем, що допомагає залишитися спокійним, ввічливим навіть з найбільш грубими людьми. Через це бронзит називають «каменем ввічливості».



Кварц димчатий - камінь спокою і медитативного споглядання, він заспокоює занадто емоційних людей, нейтралізує злобу, знімає дратівливість і стреси, позбавляє від ревнощів, образ і гордині, допомагає вийти з депресивного стану. Не простий камінь, він відводить людину в світ ілюзій. Людям, які відірвані від землі, які не можуть швидко і миттєво приймати рішення не бажано носити часто такий самоцвіт.



Кварц рожевий - символізує любов, красу, ніжність і душевну рівновагу. Він приглушує біль старих емоційних і серцевих ран, підвищує самооцінку і почуття впевненості в собі, покращує взаєморозуміння між людьми. Незамінний в любові, допомагає незаміжнім жінкам вдало вийти заміж.



Кварц волосатик - кварц з включеннями рутилу ′венерине волосся\\\\\\\\′ допоможе жінці зустріти свою другу половинку, але допоможе тільки зав\\\\\\\\′язати стосунки. Подальший розвиток відносин залежить тільки від вас. Кварц з включеннями турмаліну \\\\\\\\′стріли амура\\\\\\\\′ виключно захисний талісман, всю негативну енергію, як бумеранг відправляє назад до джерела.



Жадеїт - умиротворює сперечальників, розбавляє пристрасть думкою, гасить пориви люті і злоби. Володіючи величезним духовним потенціалом, жадеїт допомагає людині досягти просвітлення.



Змійовик (серпентин) - власникам прикрас зі змійовиком відомо: при тактильному спілкуванні з каменем навіть не надто вдумливій людині - раптом починають відкриватися доти приховані істини. Це камінь тих людей, які хочуть рухатися вперед, пізнавати щось нове, прагнути до досліджень.



Гіперстен - позитивно впливає на моральний дух, силу волі, зміцнюючи віру в себе і надаючи впевненості в діях. Камінь віддає перевагу людям, які оберігають життя інших людей. Він їх вбереже від появи травм, значно зменшить для них ризик постраждати від своєї професійної діяльності.



Кальцит - фахівці стверджують, що навіть просто носіння мінералу розширює свідомість людини, дає їй можливість передбачити наслідки нових починань, нових знайомств. Дарує душевне тепло, додасть впевненості в скрутну хвилину.



Кіаніт - цей камінь просто необхідно мати людям, які схильні до різних авантюр і любовних інтрижок. Кіаніт допомагає вибрати ту справу, яка принесе його власнику найбільшу вигоду (від матеріального прибутку до досягнення успіху і слави). Допомагає людині зосереджувати свої сили на одній справі.
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку