Українська
 
uah
грн

Лялька - оберіг МАТЕРИНСТВО

29 Тра 2017
2


Головне покликання жінки в тому, щоб бути матір`ю. Багато сучасні жінки відсунули свою пряму функцію в самий кінець. Ми поспішаємо зробити кар`єру, заробляємо гроші нарівні з чоловіками. Потім, коли годинник цокає все голосніше, років до 40 народжуємо свою першу дитину (якщо дай Бог, ще вийде). Часто жінки, на жаль, стикаються з проблемою, коли дива не відбувається і не виходить зачати дитину.

Дитина - найважливіша частина нашого життя. Народження дитини змінює цінності, цілі, світогляд. Абсолютно все. Навіть після безсонних ночей з синцями під очима - жінка світиться зсередини.

Вагітність у всіх народів вважається великим таїнством. Більше диво, ніж зародження нового життя, придумати складно. У цей період жінка стає вразливою і неймовірно сильною одночасно. А щоб ніщо не порушувало гармонію і спокій, наші предки намагалися всіляко оберігати майбутню матір. Звідси і беруть свій початок обереги. Їх основна функція - оберігати, захищати і залучати бажане в наше життя. Жінка, яка перебуває в довгому очікуванні малюка, знає, як часом опускаються руки і пропадає віра в традиційні методи лікарської допомоги. Коли відчай бере верх, приходять на допомогу світлі обереги з давніх часів.

Одним з найбільш поширених способів привернути малюка, допомогти йому знайти дорогу до своїх батьків, є обрядова лялька «МАТЕРИНСТВО». Вона уособлює образ вагітної жінки.

Така лялька - мотанка - дуже сильний оберіг, який може зробити для себе жінка або придбати готову, якщо хоче завагітніти. Це корисний подарунок для жінки яка бажає скоріше народити дитину.



Робиться вона на зростаючий місяць. Тканини рвуться руками, нитки перекушуються. У будинку під час виготовлення ляльки не повинно бути чоловіків. При виготовлення цієї ляльки використовуються клапті від одягу яку носили вагітні жінки і успішно народили дитину або клапті від маминої або бабусиної одягу.

Ляльку в руки нікому не дають, крім майбутньої матері. Якщо пологи проходять успішно і маля з`являється на світло, таку ляльку передають наступній жінці, яка хоче народити дитину.

Я бажаю всім жінкам пізнати радість материнства і побачити усмішку свого малюка.







Коментарі
7 Сер 2017, 21:11
21 век, смартфоны, искусственный интеллект, криптовалюты - куклы мотанки.
0
0
Відповісти
3 Жов 2017, 21:04
Народ не знающий своего прошлого не имеет будущего. Это всего лишь традиции наших предков. Принимать их или не принимать каждый решает сам.
2
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку