Українська
 
uah
грн

Як користуватися гідрофільною олією для вмивання?

23 Сер 2017


Умивання цим засобом відбувається в 3 етапи і відрізняється від використання звичних засобів для очищення обличчя. Найдивовижніше при цьому - необхідність нанесення олії на суху шкіру. Попереднього очищення від водостійкого макіяжу або обмивання обличчя водою не потрібно. Так як користуватися очищувальною гідрофільною олією нескладно, її нерідко використовують як основний засіб для чищення в відрядженнях і турне, після фотозйомок та відпочинку.

Гідрофільна олія наноситься прямо на вкриту косметикою шкіру, в тому числі на повіки, губи і шию. Для кращого розчинення водостійкого макіяжу і ВВ-крему можна попередньо провести аплікації за допомогою змоченого в олії ватного диска. Після цього протягом хвилини обличчя м′яко масажується сухими руками, особлива увага приділяється проблемним зонам. При цьому не потрібні губки, мочалки, щіточки або інші пристосування. Очищення олією не вимагає інтенсивного механічного впливу. Хороший результат забезпечується законами фізики - зміною сили поверхневого натягу і розчиненням шкірного жиру та інших речовин в ліпофільному середовищі.

На другому етапі вмивання олійну плівку перетворюють в очищувальну ніжну емульсію. Це досягається додаванням невеликої кількості теплої води. Масаж продовжують робити вологими руками. Деякі вважають за краще попередньо окропити обличчя з пульверизатора. В процесі дбайливого розтирання олія збивається з водою, на обличчі при цьому з\′являється і злегка піниться білувата емульсія. Розчинені жирові і водостійкі забруднення розбиваються на дрібні фрагменти-крапельки і піднімаються з глибини пор.

Завершальний етап - змивання емульсії великою кількістю теплої води. Виробники не рекомендують застосовувати при цьому будь-які інші миючі засоби (мило, пінки, гелі для вмивання). Що залишається на шкірі після процедури найтонша олійна плівка має захисну дію і сприяє зволоженню. Тим не менш, деякі люди вважають за краще все ж додати у воду при фінальному умовно невелику кількість звичного ніжного засобу для чищення. Це позбавляє їх від відчуття жирності шкірного покриву, але може стати причиною недостатнього зволоження епідермісу.



Гідрофільна олія для вмивання має ряд переваг:

- дозволяє швидко і дбайливо видаляти навіть водостійку косметику і щільні ВВ-креми;
- справляється з іншими видами забруднень;
- підходить для очищення губ і ніжної області навколо очей;
- може використовуватися при будь-якому типі шкіри і не має вікових обмежень;
- допомагає від чорних крапок;
- не призводить до зневоднення поверхневих шарів дерми;
- має пом\′якшувальну дію.



Гідрофільну олію можна використовувати для зняття макіяжу і гриму, а також для базового повсякденного догляду навіть за чутливою або проблемною шкірою. Підходить воно і для зняття масок. А додаткові натуральні компоненти роблять благотворний вплив на стан пор і епідермісу, не порушуючи функціонування сальних залоз.
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку