Українська
 
uah
грн

Стильний зимовий комплект

20 Жов 2017


Багато хто помилково вважає, що зимова мода набагато нудніша і одноманітніша літа. Рідко кому вдається взимку міняти шуби, куртки та дублянки так само часто, як літні сукні або футболки. А між тим, є один цілком бюджетний (причому на різний бюджет) варіант зимової різноманітності і називається він - комплект.

У звичному розумінні сучасних модниць зимовий комплект - це шапка і шарф, ну або шапка і рукавички. Я ж пропоную вийти за рамки стереотипів і підібрати стильний зимовий комплект, в основі якого в`язана або валяна сумка плюс шапка, шарф, снуд, рукавички і т.д.

Сьогодні швидко набирають популярності об`ємні і затишні в`язані сумки з дерев`яними ручками. Стилісти рекомендують їх як повсякденний варіант в поєднанні з пуховиками або дублянкою (а ось до шуби більше підходить гладка шкіряна фактура сумки). Особливу увагу варто звернути на ручки сумок, адже саме дерев`яні ручки красивих природних відтінків, покриті матовим лаком, здатні надати будь-якій сумці неповторний шик.



Сумка і шапка/снуд/шарф, зв`язані однією пряжею однаковим візерунком або зваляні в одній техніці, стають безперечним хітом осінньо-зимової моди. Студентам можна запропонувати в комплект шапку і молодіжний чохол для планшета, стильним дамам - сумку і палантин. Варіантів може бути безліч, на будь-який смак. Але головне - такий комплект буде на 100% ексклюзивним!



На окрему увагу заслуговують валяні комплекти, в основі яких - натуральна шерсть, тонкий смак і копітка робота майстра. На ярмарку виробів ручної роботи Skrynya представлено безліч в`язаних і валяних сумок різних форм і кольорів, серед яких обов`язково знайдеться ваша))) Така річ не може коштувати дешево, але вона ніколи не буде і виглядати дешево!



На завершення хочеться додати, що яскраві і стильні комплекти з сумок-шапки-берета-шарфа-снуда-хустки-рукавичок здатні зробити осінь приємною, а зиму теплою і душевною! Залишайтеся модною в будь-який час року!
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку