Українська
 
uah
грн

Чари бісеру. Процес створення. Погляд з середини

15 Бер 2018
2
Прекрасний бісерний джгут так красиво зростав, що ні зафіксувати цього я не могла! Золото дуже здорово робить акцент. Якби це був якийсь інший колір, то результат не був би настільки розкішним *збентежений*.

І так, почнемо з самого початку :-)

Перед тим як почати в`язати джгут, на нитку набирається бісер. А щоб браслет вийшов рівним, в процесі набору він так само калібрується, тобто я відбираю тільки рівні намистинки. Для браслета з будь-яким візерунком, бісер нанизується в певній послідовності, дотримуючись схемою (схему можна знайти в інтернеті, або створити самому за допомогою спец.програм). Це можна вважати не просто частиною роботи в створенні браслета, а половиною справи або навіть більше! Тут потрібно вся уважність, яка тільки є ^ _-




Набір бісеру на нитку.





Ну а після набору, вже можна трохи розслабитися, включити улюблений серіал і насолоджуватися процесом)))



Палять в`яжеться тонким гачком.



Золото робить акцент на інші кольори браслета.



Браслет зростає - вимальовуючи візерунок, який вже можна спостерігати безпосередньо на ньому, а не в електронному вигляді. Це дійсно свого роду диво! І мені страшенно подобається те почуття, яке відчуваєш в моменти створення.



Кош завжди цікавиться, що це я там фотографую))) І потрібно понюхати, раптом їжа: D

Коли браслет пов`язаний, я вирушаю за фурнітурою (застібками, кільцями, ланцюжками і т.д.) - це те, що перетворить красиву «паличку», безпосередньо в браслет.

... Вуаля:









«Навряд чи є вища з насолода, як насолода творити».
М.Гоголь
Коментарі
20 Бер 2018, 11:03
очень интересно)
1
0
Відповісти
чудова робота! і кицька теж!
1
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку