Українська
 
uah
грн

Перетворіть Cвоє Захоплення в Джерело Доходу! 2ч

2 Тра 2018


4. Встановити з`єднання із гуру рукоділля. Обов`язково підпишіться на цікаві сторінки креативних майстрів, активно коментуйте, лайкать і діліться їх контентом. Ваше щире співчуття і плідну взаємодію подружать вас не тільки з справжніми професіоналами, а й передплатниками їх каналів. Уникайте йти напролом і відразу пропонувати співпрацю. Проявляйте непідробний інтерес, проте не перестарайтеся з посиланнями, щоб не нажити собі славу надокучливого спамера.

5. Організуйте авторські майстер-класи зі створення іграшок ручної роботи. У вашому місті, ймовірно, є багато бажаючих, які хотіли б навчитися робити щось незвичайне своїми руками. Як щодо того, щоб за помірну плату стати креативним наставником і розкрити чийсь прихований творчий потенціал? Цікаво, однак не знаєте, з чого почати? Дочекайтеся нашій наступній статті «Як провести майстер-клас з пошиття іграшок».

6. Розкажіть свою історію. Людям подобаються надихаючі історії. Що свого часу спонукало вас зайнятися створенням плюшевих лосів? Відкритість, простота і ентузіазм обов`язково зачарують ваших читачів і випадкових гостей вашої віртуальної майстерні. Разом з тим не захоплюйтеся і не переходите на занадто особисті подробиці.

7. Створіть красивий веб-сайт або сторінку в соцмережі. Купуючи що-небудь онлайн, вам подобається бачити професійний сайт зі зрозумілою навігацією, якісними фото і детальними описами товарів, чи не так? Тому то, як ви представите ваші хенд мейд іграшки і вирішить багато в чому подальший успіх компанії.

Після створення персонального сайту або групи в соцмережах з продажу хенд мейд товарів, неодмінно подбайте про привабливих фотографіях з високою роздільною здатністю і захоплюючими описами кожної м`якої іграшки ручної роботи, яку ви збираєтеся виставляти на продаж онлайн. Ваша сторінка, назва бренду і опис також повинні мати такі ключові слова, за допомогою яких вас легко буде розшукати в пошуковій системі. У разі, якщо ви не особливо знайомі з такими поняттями, як хештеги і SEO-просування, вам слід заповнити ці прогалини. Обов`язково прочитайте Посібник для початківців SEO від Google.

Всі вищеописані поради допоможуть вам запустити цікавий бізнес і почати заробляти на тому, що до цього було просто улюбленим заняттям. А тепер - чого ж ви чекаєте? Почніть просувати ваші іграшки ручної роботи прямо сьогодні!

- Розкажіть в коментарях з чого починали, якщо Ви майстер. І хотіли б Ви розпочати хенд мейд бізнес, але боїтеся, що не вийти. (Цей можливо не дуже)

- Якщо у Вас є доповнення до нашого списку, напишіть ці важливі пункти в коментарях.
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку