Українська
 
uah
грн

Відмінність натуралной шкіри від замінників

11 Лют 2019
1


Привіт, друзі! Перебуваючи на Ярмарку вже багато років і працюючи з натуральною шкірою, можеш просто за зовнішніми ознаками визначати її натуральність.
Пишу цю публікацію в принципі для покупців, так як саме їм вона буде на мій погляд корисна.

Останнім часом на сторінках інтернет магазинів стали з′являтися вироби в описі до яких пишеться - натуральна шкіра. Але ціна на них сумнівно дешева! Адже по багаторічній практиці розумієш, скільки коштує сировина.

Спочатку дивувалася, як це можливо і незабаром все стало на свої місця. Ось наприклад меблі виконані з деревинно стружкової плити не може називатися натуральним деревом, а як же шкіра ?! А ось примудряються люди називати шкіру \′спліт\′ натуральною.

Що означає шкіра \′Спліт\′ - це рецикльована шкіра. Виготовляється як відносно недорогий аналог натуральної шкіри. Рецикльована шкіра виробляється з відходів шкіряного виробництва - обрізи натуральної шкіри, які в процесі подрібнення перетворюють в волокнистий порошок, склеюваний згодом із застосуванням латексу або інших матеріалів. З цього матеріал по еластичності і міцності близький до натуральної шкіри та до того ж має запах вичиненої шкіри. З цього називати натуральною шкірою цю сировину в принципі не можна, а ось замінником так!

Спасибі, що приділили увагу моєму матеріалу, раптом кому то він буде корисним. На фото зліва саме \′спліт\′.
Коментарі
8 Лис 2019, 09:44
Я часто работаю с кусочками кожи, использую ее в очень популярном украшении коробочка хлопка. Но первый раз мне попалась на вид кожа, я ее порезала на лепесточки и начала прижигать, а она загорелась огнем!!! Оо И тут я поняла, что держу в руках не кожу, а видать очень хороший ее заменитель... И покуда на не загорелась у меня даже сомнения не возникло, что это может быть не кожа ))
0
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку