Українська
 
uah
грн

БЛИЗНЮКИ - яке каміння підходить?

26 Лют 2019


Кращим каменем-талісманом для Близнюків астрологи вважають александрит. Він буде розвивати в представниках знака якості сильної людини. Якщо александрит став темнішим, потрібно подбати про своє здоров′я. Дорогоцінний камінь сприятливо впливає на фінанси знака, дозволяючи не тільки заробити, а й зберегти гроші.

Хорошим талісманом для Близнюків є місячний камінь. Він не дозволяє їм розпорошуватися на дрібниці і направляє до однієї мети. Двоїстість натури часто тягне знак в протилежні сторони, камінь допомагає зібратися і діяти впевнено і розумно.

Каменем-оберегом, що дає Близнюкам захист і енергетичне підживлення, є цитрин. Особливо корисно носити цитрин в період негараздів чи проблем зі здоров\′ям. Камінь допомагає налаштуватися на позитивний лад, подивитися на ситуацію з іншого боку. Цитрин особливо рекомендується носити Близнюкам, які займаються бізнесом. Він привертає прибуток, оберігає від надто ризикованих і необдуманих вчинків, стримує азартних Близнюків. Для публічних людей цитрин є захистом від невдалих виступів.

Тигрове око є «внутрішнім» оберегом для Близнюків. Він захищає їх від негативних рис свого ж характеру. Прикраса з тигровим оком бореться з підозрілістю, ревнощами і підозрілістю Близнюка. Камінь оберігає від нещастя, сприяє фінансовому благополуччю і просуванню по кар\′єрних сходах.

Агат додасть Близнюкам стабільності і розсудливості, зуміє заспокоїти. Самоцвіт зменшить недоліки представників цього знака. Близнюкам, пов\′язаних з творчістю, агат допоможе знайти свій стиль і добитися справжнього успіху. Мінерал не дозволить кидати все при перших же невдачах. Вироби з агатом додадуть уважності, розважливості і відповідальності, яких їм часто не вистачає.

Сприятливо впливає на Близнюків нефрит. Він допомагає при різних захворюваннях, покращує сон і стан нервової системи. Нефрит сприяє збільшенню тривалості життя. Але його не можна довго носити, оскільки він притягує самотність, якої представники знака не терплять.

Завзятим мандрівникам і непосидам Близнюкам хорошим оберегом стане бірюза. Вона зберігає від небезпек в дорозі, додає енергії і сил. Також бірюза є миротворцем, гасячи конфлікти і попереджаючи сварки. Бірюза захищає від лихого ока і попереджає про небезпеку, що насувається, а також допомагає своєму власникові в фінансових справах.

Серед небезпечних каменів для Близнюків варто виділити: гематит, блакитний топаз, алмаз, аквамарин, зелена яшма, синій сапфір, гранат (кривавий), кахолонг (білий), лабрадор. Ці камені можуть завдати шкоди власнику, якщо носити їх бездумно. У Близнюках вони підсилюють авантюрність, азартність, непередбачуваність і приглушують здоровий глузд, так що їх потрібно носити дуже рідко або взагалі не купувати.
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку