Українська
 
uah
грн

ЛЕВ - яке каміння вибрати?

26 Лют 2019


Енергетичного потенціалу цього знака зодіаку не позичати, але його необхідно постійно підживлювати. Це вирішується за допомогою амулетів.

Янтар допоможе представникам сонячного знака стати великодушними, життєрадісними і щедрими, подарує спокій і радість. Для Лева бурштин - це енергія, здоров′я та довголіття.

Гранат - камінь оптимізму і гарного настрою. Це другий за значимістю оберіг для Лева. Він дарує владу над людьми, допомагає краще розбиратися в оточуючих і керувати ними. Розуміти таємні наміри людей, їх таємні потяги і помисли. Гранати підходять Левам, які шукають довгі чуттєві відносини.

Яшма для Левів, в першу чергу, допоможе зробити правильний вибір у важкій ситуації. Навколо свого господаря створить ауру спокою, до вас не пристане ніякийнегатив ззовні. Будь-які труднощі стануть здійсненні.

Ще один камінь Лева - сердолік. З його допомогою розкриється потенціал людини, він зможе досягти успіху в своїх починаннях. Леви з допомогою сердоліку налагодять стосунки з протилежною статтю, привернуть успіх в справах, захистять себе від недоброзичливців. Сімейне життя Лева стане щасливим і гармонійним, а всі фінансові труднощі поступово вирішаться. Сердолік береже від злого умислу, заздрісників, яких у левів буває багато. Це оберіг від передчасної смерті і хворіб.

Для вогненних Левів аквамарин дуже доречний. Аквамарин підвищує сміливість і прагнення Лева на краще, допомагає уникати йому конфліктних ситуації. Він позбавить представників цього зодіакального знака від таких негативних рис характеру, як запальність.

Нефрит захищає від негативного впливу, в тому числі і фізичного насильства. Левам астрологи радять обов\′язково мати при собі прикраси із цього каменю, особливо коли їх душевна рівновага знаходиться під питанням. Камінь буде захищати свого носія від будь-якої хвороби, а разом з тим принесе йому успіх в будь-якому починанні.

Тигрове око допоможе уникнути необдуманих вчинків. Це камінь удачі. Мінерал активує додаткову енергетику і направить її на поліпшення вже наявних результатів. Це талісман для ділових людей, бізнесменів і просто тих, хто бажає піднятися вгору по кар\′єрних сходах.

Категорично не рекомендується Левам носити прикраси з бірюзи. Вона підходить для тих людей, які володіють багатьма страхами, а у Левові бірюза геть вбиває це почуття, робить його неконтрольованим. Для представників знака це небезпечно тим, що вони підуть на ризиковані вчинки, які приведуть до численних втрат: фінансових і моральних. Зодіакальним представникам цього знаку не рекомендується також контактувати з авантюрином. Камінь може стати причиною розвитку комплексів, викличе нерішучість і невпевненість. Не підходять і такі камені, як перли, обсидіан, аметист і хризопрази. Вони сприяють тому, що Лев може втратити спокій, стане невпевненим у своїх силах і буде схильний до депресивного настрою.
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку