Українська
 
uah
грн

Модні брошки 2019 року, вишукані і шикарні новинки

10 Бер 2019
В останні роки брошки набирають все більшої популярності. Якщо років 10 тому брошка вважалася бабусиним аксесуаром, то сьогодні вона повинна бути в гардеробі кожної модниці. Носять брошки і зірки нашого часу. Серед них Анжеліна Джолі, Ніколь Кідман, Діта фон Тіз, Коко Роша, Кейт Мідлтон, Мішель Обама, Сара Джессіка Паркер і багато інших ... Всілякі брошки всіх видів, підвидів і забарвлень знову повертаються в моду. У наймодніший пік вони увійдуть вже ближче до осені, а й влітку така дрібниця, яка радує око, буде зовсім не зайвою, хоча, можливо, і поки ще і дещо старомодною. Втім, старомодність нині теж в моді і носить модну назву вінтажність.

Вважається, що перші брошки з′явилися ще під час бронзової доби. Правда, виглядали вони трохи інакше і називали їх фібулами. Вони були поширені на території Північної Німеччини, Угорщини та Скандинавії. Тоді цей аксесуар мав прості круглі форми. Мода на нього тривала аж до епохи Ренесансу. Нові модні сплески на носіння брошок спостерігалися в XVII столітті, а також під час Вікторіанської епохи. Після цього брошки практично не виходили з моди. Змінювався лише дизайн і спосіб носіння. Але в цьому році модні дизайнери створили справжній бум на брошки. І при цьому, їх радять носити в найнесподіваніших місцях.

Модні брошки з бісеру 2019

Бісер є доступним, красивим матеріалом для рукоділля. Різноманітність форм і кольорів дозволяє створити будь-які -саморобки з бісеру, починаючи від невеликих простих прикрас і закінчуючи великими композиціями.
Сьогодні на просторах інтернету можна знайти величезну кількість схем для бісероплетіння:
дерева з бісеру, іграшки з тканини та бісеру, картини, брелки, сережки та намиста, браслети з бісеру, різні схеми вишивки на одязі і різноманітні квіти з бісеру і намистин.
Маючи початкові навички плетіння бісером можна створити дивовижну прикрасу - брошку. Своїми руками можна зробити брошку не тільки з бісеру, а й з його різновидів - стеклярусу, намистин, перлин. Плести виріб необхідно за допомогою волосіні і спеціальних бісерних голок. Знадобляться застібки-шпильки для кріплення виробу. І звичайно, вам знадобляться схеми з докладними інструкціями, за якими ви з легкістю зробите брошку.







Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку