Українська
 
uah
грн

ТЕРЕЗИ - яке каміння підходить?

19 Бер 2019
Кращий спосіб вибрати камінь для Терезів - це не стільки за датою народження, скільки за магічними і лікувальними властивостями самого каменю. Ось одні з кращих мінералів - амулетів для людей, що народилися під цим знаком зодіаку.



Особливу силу може дати лазурит. Він зміцнить дружні і любовні відносини, а також принесе удачу. Лазурит здатний налаштувати на необхідний відпочинок, подарувати спокій і рівновагу. Лазурит зробить Терезів везучими і наполегливішими, допоможе домогтися успіху в обраній діяльності. Відмінний талісман для Терезів, які люблять бути в центрі уваги.

Аметист - це камінь повітря, легкий, рухливий мінливий, тому особливо рекомендується Терезам. Камінь сприяє розвитку інтелекту, інтуїції і багатосторонньому вдосконаленню особистості. Камінь аметист вважається сильним захисником, особливо від енергетичних вампірів, від пристріту і псування. Особливо вдалі прикраси з аметисту для поліпшення фінансів Терезів.

Зберегти гострий розум і підкреслити прагнення до раціонального сприйняття допомагає корал. Корал позбавляє від депресії і приваблює протилежну стать. Якщо носити його в браслеті на правій руці, то людині буде простіше впоратися зі своєю дратівливістю.

Лава - це камінь знань і мудрості. Він допомагає Терезам швидко оволодіти новими знаннями та навичками, правильно будувати кар′єру і спілкування з важливими для Терезів людьми. Лавовий камінь дарує своєму власникові безпрецедентний заряд енергії та сили. Чудовий камінь-захисник від недоброзичливців.

Турмалін корисний Терезам тим, що допомагає усунути коливання і двоїстість, надаючи особистості господаря цілісність. Камінь також допоможе приймати правильні рішення незалежно від психологічного стану.

Аквамарин допомагає Терезам заводити корисні зв\′язки, дружбу, налагоджує взаєморозуміння, гармонізує відносини з оточуючими. Це чудовий оберіг від пристріту і недоброзичливців. Аквамарин сприяє саморозвитку, люди-ваги починають краще вчитися, більше займатися своїм внутрішнім світом. Цей камінь наповнює Терезів енергією творити і діяти.

Опал також допомагає придбати рішучість, а ще подолати лінь, налаштуватися на правильні позитивні думки і діяти.

Для Терезів є такі дорогоцінні камені, які їм категорично протипоказані. Це - гагат, онікс і гематит. Онікс підтримує слабкі риси характеру Терезів - нерішучість і лінь. Гагат вганяє в депресію, а гематит - негативно впливає на здоров\′я Терезів.

Крім того, слід остерігатися таких мінералів, як: сердолік, змійовик, родолит і сардонікс. Також варто уникати всіх яскраво червоних і криваво-червоних каменів, вони привертають негативну для цього знака Зодіаку енергію.

Перед тим, як придбати камінчик, варто подовше потримати його в руках і прислухатися до власних відчуттів. Якщо ви відчуєте при цьому повну безпеку, умиротворення, симпатію до каменя і безроздільне бажання володіти цим скарбом, то можете не сумніватися - це ваш талісман, який буде служити вам вірою і правдою довгі роки.
Коментарі
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку