Українська
 
uah
грн

Магія каменів

31 Бер 2019
1
Ви вірите в магію каменів? Я вірю, вірю що у каменя є ′душа′, своя енергія, що вони можуть впливати на людину не сильно, але можуть. Звичайно серйозні хвороби вони вилікувати не зможуть, але полегшити хворобливий стан можуть. Так червона яшма і сердолік можуть зупинити кровотечу, а аметист і кварц знімають нервову напругу, допомагають заснути.
 
З давніх часів, камені виконують не тільки декоративну функцію, одні камені допомагають зміцнити здоров′я, інші залучити удачу і любов, треті захищають від лихого ока.
 
Місця сили ніколи не обходяться без магічних каменів. Величезні старовинні валуни, які стоять на роздоріжжі доріг, допомагали богатирям зробити вибір.



Навіть розсип дрібних каменів несе в собі заряд енергії та впливає на людину. Візьміть в руки рожевий кварц, цитрин, гірський кришталь, відчуйте як ніби наповнюєшся прихованою в них красою і силою природи.

 Не обов\′язково купувати камені за знаком Зодіаку, буває так, що найкращий радник це ваша душа. Запитуйте у самого себе, придбайте те, що сильно подобається і саме це стане вашим оберегом.

  Ну а для тих, хто все-таки сумнівається - підходить той чи інший камінь, можете зробити маятник і тримати маятник над каменем, якщо маятник робить коло, то це ваш камінь, якщо пряму лінію - не ваш, напевно в цьому щось є.

 А які можливості каменів знаєте Ви?
Коментарі
21 Жов 2019, 14:15
Бирюза камень счастья, защита и индикатор здоровья.
0
0
Відповісти
Додати коментар
Чтобы продолжить, пожалуйста Увійдіть в систему
Повернутися до початку