Українська
 
uah
грн

Ювелірний салон

Aдреса
вулиця Приморська, 6, Одеса, Одеська область, 65000
Одеса
Посилання
Контакти

380932804703
jewelrysalon.expo@gmail.com

Вхід вільний
16 Гру 2021 - 19 Гру 2021
Захід закінчився
ID події:
1192093
#Виставки

З 16 по 19 ГРУДНЯ в будівлі Морвокзалу (Приморська, 6) відчинить свої двері 46 міжнародна, справді дорогоцінна виставка «Ювелірний Салон».

Будуть представлені нові яскраві компанії, нестандартні колекції, заводи-виробники, що вже полюбилися одеситам, закордонні бренди та українські ювелірні будинки, молоді дизайнери та знамениті майстри-ювеліри.

Величезний асортимент вразить серця навіть найвибагливіших поціновувачів прекрасного.

Ніхто не зможе піти з виставки без довгоочікуваної покупки.

Спеціально до свят, не лише ціни, а й новорічні знижки – безпосередньо від виробників!

Намагаючись знайти індивідуальний підхід до кожного відвідувача, ювелірні компанії постійно перебувають у пошуку незвичайних рішень та ідей.

Тільки на виставці на вас чекають презентації фантазійних колекцій, спеціально створених для зимової експозиції, безліч приємних бонусів і навіть ювелірні розпродажі до 80%.

А також – незмінні акції, елегантна біжутерія, вироби «Hand-made», наявність ОБМІНУ, консультації та поради від найкращих ювелірів та гемологів, безкоштовний ремонт та чищення прикрас. Це неймовірно популярна та значуща подія не лише у світському, а й у діловому світі України. У нинішніх умовах, як ніколи, важливо дізнатися про актуальні сьогодні «золоті інвестиції», оцінити весь спектр послуг, познайомитися з новими компаніями, знайти вигідні партнерські пропозиції і просто підняти собі та близьким настрій покупкою нових, яскравих прикрас, які обіцяють стати дуже вигідними. вкладеннями.

З четверга (16 грудня) по неділю (19 грудня) на 2-му поверсі виставки працюватиме чудова експозиція «Острів Скарбів». Для справжніх цінителів – дорогоцінне та напівдорогоцінне каміння з усіх куточків світу, професійні майстер-класи, навчання ювелірній майстерності та можливість виготовити подарунок коханим прямо на виставці, власними руками. Головною «родзинкою» стане велика кількість дрібносерійних, авторських та ексклюзивних прикрас, що існують лише в кількох або навіть у єдиному екземплярі.

Також у рамках виставки буде проходити експозиція ′Новорічний Ярмарок′.

«Ювелірний Салон» – виставка, яка доведе, що в Одесі таки вміють цінувати прекрасне.

Карта проїзду
Повернутися до початку