Українська
 
uah
грн

«DecoRush» фестиваль - подарунки ручної роботи

Aдреса
ТРЦ DEPOt Center, ул. Головна, 265-А
Чернівці
Посилання
Контакти

Глущенко Крістіна, тел.: 0997516224
Склярчук Крістіна, тел.: 0507643075
mail: ochristina22@gmail.com

Організатор
Вхід вільний
22 Гру 2012 - 23 Гру 2012
Захід закінчився
ID події:
126181
#Ярмарки

Дорогі майстри хендмейд і цінителі виробів ручної роботи!
22-23 грудня в м. Чернівці в ТРЦ DEPOt відбудеться фестиваль новорічних подарунків ручної роботи DecoRush [вимовляється «декораш»].
Для вас будуть представляти свою творчість майстра з самих Чернівців, інших міст західної України і з Києва, проводитимуться безкоштовні майстер-класи з різних рукодільним технікам. Це чудова можливість вибрати для своїх рідних, друзів, колег подарунки ручної роботи – різноманітні за видами і стилями, але все справжні, душевні і приносять радість!

Для учасників – слово організаторів:
Ми хочемо провести якісну і цікаву виставку-ярмарок, участь у якій залишить приємні враження і спогади як у учасників, так і у відвідувачів, і, сподіваємося, в організаторів :))). Нам дуже хочеться, щоб на ярмарку було максимум цікавих, стильних і незвичайних виробів.
Вартість участі на один день – 120 – грн., 2 дні – 200 грн. Учасникам, які можуть провести майстер-класи знижка!

У вартість участі входить чудово освітлено і тепле місце проведення, стіл розміром 120 см х 50 см, стілець, охорона робочого місця на одну ніч і приємна компанія різних майстрів :))) На виставці будуть проводитися конкурси для майстрів з цікавими та корисними подарунками. Можливість робити чай-каву на місці уточнюється.

Крім того, нам, і всім майбутнім учасникам пощастило побічно причетними до благодійності. На гроші, які ми заплатимо за оренду, ТРЦ DEPOt закупить подарунки для дітей-сиріт.

Організатори Склярчук Христина та Глущенко Кристина

Карта проїзду
Повернутися до початку