Українська
 
uah
грн

«ARTiSHOP» лютий

Aдреса
вул. Сумська, 25 в ХАТОБі
Харків
Посилання
Контакти

mail: artishop_rg@i.ua

Організатор
Вхід вільний
8 Лют 2013 - 10 Лют 2013
Захід закінчився
ID події:
173598
#Ярмарки

Напередодні Дня всіх закоханих, 8,9,10 лютого пройде 25-я виставка-ярмарок handmade ARTiSHOP.

За майже три роки існування ARTiSHOP став улюбленим місцем для творчого шопінгу для багатьох харків’ян. Основні відвідувачі наших виставок – люди різного віку, які ведуть активний спосіб життя, мають середній і вище середнього рівень доходу, а головне, цінують ручну роботу.
Наші виставки відрізняє дійсно широка рекламна кампанія (реклама в метро: у вагонах, на переходах, на ескалаторі ст. м. Історичний музей, афіші по місту, в магазинах, ролик на телебаченні, радіо, листівки, соц мережі і т.д.) , цільова аудиторія, відмінне місце розташування (ХАТОБ – одна з головних визначних пам’яток Харкова, що знаходиться в самому центрі міста).

А головне, ARTiSHOP – це перша і найвідоміша виставка handmade в Харкові. Тому участь у наших виставка, крім розширення зв’язків і збільшення продажів, несуть ще й іміджевий характер.

Умови участі для майстрів handmade та магазинів для творчості: вартість участі – 550 грн за 3 дні. У вартість входить: стіл (80х80 см), стілець, оформлення дозволу на торгівлю, можливість підключити додаткове освітлення, чай, охорона на ніч.

Існує можливість брати участь зі своїм устаткуванням (стіл, стелаж, стійка, етюдник та ін), розмір обладнання повинен бути не більше ніж 100х60 см.

Для того щоб взяти участь необхідно надіслати заявку на ел. пошту artishop@ukr.net, у темі листа вказати «ARTiSHOP-25».

Форма заявки:
1) ПІБ
2) Місто
3) Контактна інформація (телефон, ел. пошта, сторінка вконтакті, жж або ін)
4) Вироби, які ви будете представляти на фестивалі (наприклад: біжутерія, мило, м’які іграшки, годинники).
5) посилання на роботи в інтернеті (якщо роботи в інтернеті не представлені, тоді кілька хорошої якості фотографії робіт прикріпіть до листа)
6) Участь з нашим чи вашим столом (якщо стіл ваш, напишіть його розміри)

УВАГА! Кількість місць обмежена, гарантією участі є тільки завчасна оплата.

Карта проїзду
Повернутися до початку