Українська
 
uah
грн

«Арт Країна» и «Арт Країна Kids» 01.07-05.10.2013

Aдреса
Броварской проспект, 15, (ст. метро «Левобережная»)
Київ
Посилання
Контакти

38044566-43-31
38097974-04-17
E-mail: hm@tnf.com.ua

Організатор
Вхід вільний
1 Вер 2013 - 5 Жов 2013
Захід закінчився
ID події:
281520
#Конкурси

HANDMADE-Expo – виставка творчості № 1 в Україні – оголошує тематики осіннього конкурсу «АРТ Країна», фінал якого відбудеться 2-5 жовтня в Києві в 3-му павільйоні Міжнародного виставкового центру.

Пропонуємо всім творчим людям взяти участь у старих і нових конкурсах. Різноманітність тематик дозволить повністю проявити таланти чудових майстрів України, а організатори залучать до Вашої творчості нових цінителів і покупців. У якості журі з нами працюють відомі художники і дизайнери України.

Розділи осіннього конкурсу:

«АРТ Країна ВИШИВКА» (вишиті картини, вироби в авторській техніці або авторської розробки)

«АРТ Країна ДЕКОР» (Декорування; Декупаж; Живопис; Вироби з паперу, металу, кераміка, скляні вироби; Скрапбукінг; Різьба по дереву, ковка; Печворк; Іграшки, ляльки ручної роботи; Флористика)

 «АРТ Країна АКСЕСУАРИ» (авторські сумки, аксесуари ручної роботи: валяння, бісероплетіння, кераміка, розпис і т.д.)

 «АРТ Країна Kids» (handmade роботи, виконані дітьми віком від 6 до 15 років. Переможці будуть визначені у трьох вікових категоріях 6-8 років, 9-11 років, 12-15 років)

«АРТ Країна ФЕСТИВАЛЬ ляльок-мотанок»
 
 «АРТ Країна ЕтноОсінь» конкурсні покази:
вишитого одягу та аксесуарів
валяного одягу
в’язаного одягу

Призи та нагороди конкурсу:

Гран-прі конкурсу – персональна виставка в рамках наступної весняної Всеукраїнської виставки творчості HANDMADE-Expo 2014.

Приз глядацьких симпатій – безкоштовна участь (стенд 2 кв.м.) у такій весняній Всеукраїнській виставці творчості HANDMADE-Expo 2014.

1-е місце у кожній з номінацій конкурсу – безкоштовне розміщення інформації в каталозі HANDMADЕ-Гід – весна 2014 і електронному каталозі на сайті виставки, дипломи, подарунки від спонсорів.

Переможці конкурсу будуть вказуватися у всіх публікаціях і пост-релізах виставки.

Роботи фіналістів конкурсу будуть продемонстровані в рамках осінньої виставки HANDMADE-Expo 2 – 5 жовтня 2013, а автори кращих творчих робіт будуть відзначені спеціальними дипломами та подарунками партнерів.
Усі фіналісти конкурсів будуть нагороджені дипломами конкурсу.

Карта проїзду
Повернутися до початку