Українська
 
uah
грн

«Виставка handmade ARTiSHOP» 20 - 22.09.2013.

Aдреса
ул. Сумская, 25 (ХАТОБ)
Харків
Посилання
Контакти

Телефон для справок: 38 066 440 43 43;
Эл. почта: artishop@ukr.net

Організатор
Вхід:
580 uah
20 Вер 2013 - 22 Вер 2013
Захід закінчився
ID події:
334167
#Виставки

Запрошуємо Вас взяти участь у 30ій ​​виставці handmade ARTiSHOP, що відбудеться 20,21 і 22 вересня в самому серці Харкова, в ХАТОБі (вул. Сумська 25).

За три роки існування ARTiSHOP став улюбленим місцем для творчого шопінгу для багатьох харків′ян. Основні відвідувачі виставок ARTiSHOP – люди різного віку, які ведуть активний спосіб життя, мають середній і вище середнього рівень доходу, а головне, цінують ручну роботу.

Виставки ARTiSHOP відрізняє дійсно широка рекламна кампанія, цільова аудиторія, відмінне місцерозташування (ХАТОБ – одна з головних визначних пам′яток Харкова, що знаходиться в самому центрі міста).

А головне, ARTiSHOP – це перша і найвідоміша виставка handmade в Харкові. Тому участь у цих виставках, окрім розширення зв′язків і збільшення продажів, несуть ще й іміджевий характер.

Умови участі для майстрів handmade і магазинів для творчості: вартість участі – 580грн за 3 дні. У вартість входить: стіл (80х80 см), стілець, оформлення дозволу на торгівлю, можливість підключити додаткове освітлення, чай, охорона на ніч.

Існує можливість брати участь зі своїм устаткуванням (стіл, стелаж, стійка, етюдник та ін.), розмір обладнання повинен бути не більше ніж 100х60 см. У такому випадку вартість участі – 550 грн за 3 дні. У вартість входить: оформлення торгового патенту, можливість підключення до електромережі, чай, охорона на ніч. Стілець і стіл не надаються!

Для того щоб взяти участь необхідно вислати заявку на ел. пошту artishop@ukr.net, в темі листа вказати «ARTiSHOP-30».

Форма заявки:
1) ПІБ
2) Місто
3) Контактна інформація (телефон, ел. пошта, сторінка вконтакті, жж або ін.)
4) Вироби, які ви будете представляти на фестивалі (наприклад: біжутерія, мило, м′які іграшки, годинники)
5) Посилання на роботи в інтернеті (якщо роботи в інтернеті не представлені, тоді кілька хорошої якості фотографії робіт прикріпіть до листа)
6) Участь з нашим або вашим столом (якщо стіл ваш, напишіть його розміри)

УВАГА! Кількість місць обмежена, гарантією участі є тільки своєчасна оплата.

Пам′ятайте: прийнята заявка не є запорукою вашої участі. Як показала практика, місця на ARTiSHOP закінчуються задовго до крайнього терміну оплати. Тому щоб уникнути непорозумінь не затягуйте з оплатою.

Карта проїзду
Повернутися до початку