Українська
 
uah
грн

«Медвін: рукоділля, подарунки до Різдва» 5 - 7.12.13

Aдреса
вул. Салютна, 2-Б
Київ
Посилання
Контакти

Жернакова Ирина (менеджер)
тел.: 38 (044) 501-03-44; 38 (050) 358-75-92. E-mail: vita@medvin.kiev.ua

Організатор
Вхід вільний
5 Гру 2013 - 7 Гру 2013
Захід закінчився
ID події:
398483
#Виставки-ярмарки

Дорогі друзі!

Ласкаво просимо на виставку-ярмарок strong«Медвін: рукоділля, подарунки до Різдва – 2013»strong. Ця виставка покликана зробити свято Нового року яскравим, цікавим та незабутнім. На виставці ви зможете придбати ексклюзивні подарунки для своїх рідних і близьких і, більше того, зробити подарунок своїми руками.

strongЗа 3 дні виставки у відвідувачів є можливість:strong

- Відвідати масу майстер-класів з різних напрямків рукоділля: печворк, вишивка, скрапбукінг, декупаж, валяння, виготовлення ляльок, біжутерії, іграшок, виробів з соломи, кераміки, писанок, витинанок, розпис новорічних іграшок і т. д.;

- Придбати товари для творчості, рукоділля та хобі;

- Придбати hand-made ​​подарунки, зроблені майстрами та аматорами рукоділля;

- Подивитися на роботи провідних майстрів України в різних техніках рукоділля;

- Прийняти участь у благодійних акціях, конкурсах та розіграшах.

На виставці будуть представлені понад 150 учасників. Це – найкращі майстри hand made, що працюють в різних напрямках декоративно-прикладної творчості (валяння і декупаж, розпис по склу і тканини, батик, скрапбукінг, в′язання і вишивка, авторська біжутерія з муранського скла, натуральних каменів і пластики, авторські ляльки і м′які іграшки, печворк батик, вироби з кераміки, повсті, а також безліч цікавих інтер′єрних дрібничок), а також провідні постачальники товарів для рукоділля та хобі, роздрібні магазини, інтернет-магазини, творчі майстерні, школи, курси, навчальні центри з різних видів рукоділля, форуми, газети і журнали.

За три дні виставку відвідує більше 8000 відвідувачів з різних регіонів України.

На виставці – понад 100 безкоштовних майстер-класів на 10 майданчиках по найрізноманітніших техніках і видах рукоділля: вишивка хрестом, бісером, стрічками, декупаж, валяння, квіллінг, декор, скрапбукінг, бісероплетіння, виготовлення прикрас, ляльок, м′яких іграшок, виробів з паперу, плетіння віночків, витинанка, ліплення з глини, миловаріння і ін.

Також запрошуємо майстрів взяти участь у виставці.

7 грудня в рамках виставки-продажу пройде Дитячий день.

Вхід на виставку – strongбезкоштовнийstrong.

Карта проїзду
Повернутися до початку