Українська
 
uah
грн

Фінал конкурсу «Арт Країна» і «Арт Країна Kids»

Aдреса
Броварской пр-т, 15
Київ
Посилання
Контакти

ЧП ПЦ «Украинский подиум»
Тел.: (044)566-43-31, 097-974-04-17; E-mail: art@tnf.com.ua

Організатор
Вхід вільний
26 Бер 2014 - 29 Бер 2014
Захід закінчився
ID події:
401843
#Конкурси

Запрошуємо всіх творчих людей і талановитих діток взяти участь у традиційних і нових конкурсах виставки «HANDMADE-Expo» – творча виставка № 1 в Україні.

Роботи фіналістів конкурсу будуть продемонстровані в рамках весняної виставки «HANDMADE-Expo» 26 лютого – 1 березня 2014 року, а автори кращих творчих робіт будуть відзначені спеціальними дипломами та подарунками від партнерів конкурсу.

Призи та нагороди конкурсу:

- Гран-прі конкурсу – персональна виставка в рамках Міжнародної виставки творчості «HANDMADE-Expo» осінь – 2014.

- Приз глядацьких симпатій – безкоштовна участь (виставковий стенд) у Міжнародній виставці творчості «HANDMADE-Expo» осінь – 2014 та електронному каталозі на сайті виставки, дипломи, подарунки від спонсорів та партнерів конкурсу.

Розділи весняного конкурсу:
- Арт Країна. ФЕСТИВАЛЬ ВИШИВАНОК – Україна завжди славилася вишитим одягом і аксесуарами. Вишиванки були, залишаються і будуть актуальними. Ми запрошуємо Вас взяти участь у фестивалі-конкурсі вишиванок та етноаксесуарів. Будемо раді конкурсантам з вишитим одягом інших країн.

- Арт Країна. ВИШИВКА (вишиті картини, вироби в авторській техніці або авторської розробки).

- Арт Країна. ДЕКОР (декорування; декупаж; живопис; вироби з паперу, металу, кераміка, скляні вироби; скрапбукінг; різьба по дереву, ковка; печворк; іграшки, ляльки ручної роботи; флористика).

- Арт Країна. АКСЕСУАРИ (авторські сумки, аксесуари ручної роботи: валяння, бісероплетіння, кераміка, розпис і т.д.).

- Арт Країна Kids (handmade роботи, виконані дітьми віком від 5 до 15 років. Переможці будуть визначені у двох вікових категоріях 5-9 років, 10-15 років).

Участь у конкурсах безкоштовна. Попередньо проводиться відбір робіт.

Надсилайте фото конкурсних робіт на E-mail.

Детальніше про конкурс, терміни та етапи відбору, а також контакти координатора для уточнення всіх організаторських питань на сайті.

Карта проїзду
Повернутися до початку