Українська
 
uah
грн

Конкурс «Подарунок для SantaMarket»

Aдреса
вул. Маршала Тимошенко, 29-Б, каб. 412.
Київ
Посилання
Контакти

e-mail: santa@seomarket.ua

Організатор
Вхід вільний
13 Гру 2013 - 25 Гру 2013
Захід закінчився
ID події:
402022
#Конкурси

Компанія SeoMarket оголошує конкурс на найоригінальніший подарунок для SantaMarket!

Правила Конкурсу:

1. У Конкурсі можуть брати участь представники будь-яких національностей. Вікові обмеження відсутні.

2. Взяти участь у Конкурсі можуть тільки авторизовані користувачі соціальної мережі Facebook. Переможцями Конкурсу можуть бути виключно підписники сторінки http://www.facebook.com/SeoMarketUa, які поділилися конкурсним постом з друзями на своїй сторінці. Для Учасників, які не є підписниками сторінки, обов′язковою умовою отримання призу є підписка на сторінку.

3. Сувенір, який бере участь у Конкурсі «Подарунок для SantaMarket», обов′язково повинен бути зроблений руками Учасника Конкурсу.

4. Учасникам Конкурсу необхідно сфотографуватися з сувеніром і надіслати фотографію на ел. адресу: santa@seomarket.ua або надіслати оригінал подарунка за адресою: 04210. м. Київ, вул. Маршала Тимошенко, 29-Б, каб. 412. SeoMarket. Резиденція Санти.

5. Переможця Конкурсу визначає журі.

6. Підсумки Конкурсу та ім′я Переможця будуть опубліковані 25 грудня 2013 окремим повідомленням на корпоративній сторінці соціальної мережі http://www.facebook.com/SeoMarketUa, а також на сайті http://seomarket.ua/blog/news

7. Переможець Конкурсу отримує приз від Організатора: електронну книгу Amazon Kindle 5.

8. Виплата грошового еквівалента призу не передбачена.

9. Організатор протягом одного тижня після публікації імені Переможця оповіщає Переможця Конкурсу через приватні повідомлення в соціальній мережі Facebook.

10. Для отримання призу Переможець повинен надати свої справжні дані (ПІБ, номер мобільного телефону) і пред′явити свій витвір мистецтва.

11. Якщо протягом трьох робочих днів Переможець, який претендує на приз, не відповідає на особисті повідомлення від представників Організатора про виграш, то він позбавляється права на отримання цього призу, а Організатор має право нагородити іншого Учасника Конкурсу.

12. Для того щоб забрати подарунок, переможець повинен з′явитися за адресою: м. Київ, вул. Маршала Тимошенко, 29-Б, каб. 412, попередньо узгодивши час з Орагнізаторами. Під час зустрічі переможцю вручається подарунок, а він у свою чергу залишає свій хендмейд для SantaMarket.

Карта проїзду
Повернутися до початку