Українська
 
uah
грн

Конкурс «АРТ Країна» і «Арт Країна Kids»

Aдреса
ул. Сормовская, 9, оф. 8
Київ
Посилання
Контакти

тел.: (044)566-43-31
тел.: 097-974-04-17
E-mail: art@tnf.com.ua

Організатор
Вхід вільний
8 Жов 2014 - 11 Жов 2014
Захід закінчився
ID події:
437260
#Конкурси

Організатори «HANDMADE-Expo – виставка творчості №1 в Україні» запрошують всіх творчих людей і талановитих діток взяти участь в традиційних і нових конкурсах виставки.

Конкурс «АРТ Країна» і «Арт Країна Kids», фінальний етап якого відбудеться 8 – 11 жовтня в Києві в Міжнародному виставковому центрі, (ст. Метро «Лівобережна»), це прекрасна можливість продемонструвати свої найкращі роботи гостям виставки та отримати приємні і корисні для рукодільників подарунки від спонсорів та організаторів конкурсу!

Сподіваємося, що різноманітність тематик дозволить повністю проявити таланти чудових майстрів України, а ми привернемо до Вашої творчості нових цінителів і покупців. В якості журі з нами працюють відомі художники та дизайнери України, а за переможця глядацьких симпатій голосує саме непідкупне журі – гості виставки «HANDMADE-Expo».

Призи та нагороди конкурсу:
• Гран-прі конкурсу – персональна виставка в рамках Міжнародної виставки творчості «HANDMADE-Expo весна – 2015».
• Приз глядацьких симпатій – безкоштовну участь (стенд 2 кв. м.) в Міжнародній виставці творчості «HANDMADE-Expo весна – 2015» та електронному каталозі на сайті виставки, дипломи, подарунки від спонсорів та партнерів конкурсу.

Роботи фіналістів конкурсу будуть продемонстровані в рамках осінньої виставки «HANDMADE-Expo» 8 – 11 жовтень 2014 року, а автори кращих творчих робіт будуть відзначені спеціальними дипломами та подарунками партнерів.

Всі фіналісти конкурсів будуть нагороджені дипломами конкурсу.

Розділи осіннього конкурсу:

• «АРТ Країна ФЕСТИВАЛЬ ВИШИВАНОК» – Україна завжди славилася вишитим одягом і аксесуарами. Вишиванки були, залишаються і будуть актуальними. Ми запрошуємо Вас взяти участь у фестивалі-конкурсі вишиванок та етноаксесуарів.
• «АРТ Країна ВИШИВКА *» (вишиті картини, вироби в авторській техніці або авторської розробці).
• «АРТ Країна ДЕКОР *» (декорування; декупаж; живопис; вироби з паперу, металу, кераміка, скляні вироби; скрапбукінг; різьба по дереву, ковка; печворк; іграшки, ляльки ручної роботи; флористика).
• «АРТ Країна АКСЕСУАРИ *» (авторські сумки, аксесуари ручної роботи: валяння, бісероплетіння, кераміка, розпис і т. д.).
• «АРТ Країна Kids *» (handmade роботи, виконані дітьми віком від 5 до 15 років. Переможці будуть визначені у двох вікових категоріях 5-9 років, 10-15 років).

* Участь в конкурсах безкоштовна. Попередньо проводиться відбір робіт.

Етапи конкурсних відборів:

1. Ви відправляєте на нашу адресу art@tnf.com.ua фотографії робіт до 20 вересня;
2. Ми відправимо Вам відповідь-підтвердження Вашої участі в півфіналі конкурсу, якщо дане рішення буде прийнято оргкомітетом Конкурсу;
3. Ви надаєте нам оригінали своїх робіт до 25 вересня.

Якщо роботи будуть відправлені без нашого запиту або після вказаних дат їх участь в конкурсі ми не гарантуємоп.

Приймаються тільки авторські роботи (авторство в композиції, авторство в колористиці, авторство в матеріалах, авторство в техніці виконання і тп. п.)п. Нагадуємо, що вишивки за готовими схемами авторськими роботами не рахуютьсяп.

На конкурс можуть бути представлені тільки закінчені, відповідно оформлені, готові до експозиції роботип. Монтаж виставки та розміщення робіт на стендах здійснюється на розсуд організатора (без участі авторів).

Всі роботи повинні бути підписані або мати прикріплену із зворотного боку етикетку з такими даними:

1) ПІБ;
2) адреса, телефон;
3) назва твору;
4) рік його створення;
5) використані техніки та матеріали;
6) розміри (вертикальний, горизонтальний);
7) назва організації (колективу);
8) адреса організації (колективу).

Адреса прийому робіт: ПП ПЦ «Український подіум», вул. Сормовська, 9, оф. 8, 02096, Київ. тел: 097-974-04-17. E-mail art@tnf.com.ua.

Дні прийому робіт: З ПОНЕДІЛКА ПО П′ЯТНИЦЮ з 10.00 до 17.00.

У зв′язку з особливостями процесу монтажу виставки, а також відсутністю спеціальних приміщень для зберігання робіт переконливо просимо надавати свої роботи в зазначені терміни. Повернення робіт здійснюється тільки по закінченню конкурсу-виставки.

Карта проїзду
Повернутися до початку