Українська
 
uah
грн

Благодійний проект «Пізнай себе»

Aдреса
online
Київ
Посилання
Контакти

38(044) 599 95 20, 38(067) 213 03 04;
email: charity.with.care@gmail.com

Вхід вільний
14 Лип 2015 - 2 Сер 2015
Захід закінчився
ID події:
544839
#Майстер-класи

Ви володієте технікою хендмейду? Ви маєте знання, що будуть цікаві дітям чи підліткам? Ви бажаєте зробити щось корисне? Обов’язково приєднуйтесь, до кола друзів благодійної організації «Шлях до майбутнього»!

На початку 2015 року в Києві стартувала нова, освітньо-розвиваюча програма для дітей та підлітків «Пізнай себе». Мета програми: надати дітям із соціально незахищених сімей реальну допомогу в отриманні нових знань та вмінь, урізноманітнити дозвілля, розвити любов до культури та інтерес до освіти у ранньому віці. У рамках програми, для дітей проходять регулярні, майстер-класи, лекції та інші розвиваючі заняття за різними креативними напрямками.

До участі у благодійній програмі запрошуються талановиті майстри та рукотворниці, що мають бажання і можливість поділитися своїми вміннями та знаннями з дітками пільгових категорій.

Дитячі очі, захоплені Вашою роботою, та «Дякую Вам» з вуст маленького учня – найкращий комплімент будь-якому майстру!

Кожен майстер-клас супроводжується якісною фотозйомкою, анонсами та звітами на ресурсах благодійної організації.

Усі деталі щодо співпраці та проведення занять Ви можете обговорити з керівником проекту – Оленою, вона з радістю запропонує найзручніший для Вас формат участі у благодійній програмі «Пізнай себе».

На вас дуже чекають маленькі янголятка, їм потрібні нові знання :)

Карта проїзду
Повернутися до початку