Українська
 
uah
грн

XV Міжнародний салон ляльок і Тедді «Модна лялька» 20-22 жовтня 2017

Aдреса
Броварской пр-т, 15. Международный Выставочный Центр, павильон №1А.
Київ
Посилання
Контакти

тел.: (044) 559 56 45
e-mail: vistavkapr@gmail.com

Організатор
Вхід:
40 uah
20 Жов 2017 - 22 Жов 2017
Захід закінчився
ID події:
770997
#Виставки

20-22 жовтня 2017 року у Міжнародному виставковому центрі міста Києва відбудеться XV Міжнародний салон ляльок і Тедді «Модна лялька».

У відвідувачів і гостей виставки буде унікальна можливість зануритися у чарівний світ лялькового мистецтва, познайомитися безпосередньо з майстрами-лялькарями і придбати вподобані роботи. У виставці візьмуть участь українські та зарубіжні майстри, які представлять чудову експозицію авторських, колекційних, будуарних, шарнірних, текстильних, оберегових і багатьох інших ляльок, а також різних м′яких іграшок, ведмедиків Тедді та їхніх друзів. Крім того, на виставці будуть представлені кілька масштабних тематичних проектів – результат спільної праці чудових майстрів.

У перший день виставки відбудеться конкурс краси серед ляльок «Міс лялькя 2017», а на головній сцені виставки до уваги глядачів представлять дефіле ляльок від спільноти БЖД. Для учасників виставки ми пропонуємо участь у конкурсі авторської ляльки «Модна лялька». Також у виставковому павільйоні відбудеться фінальний тур і нагородження переможців XV Міжнародного конкурсу «Модна Лялка-2017».
 
Організатор виставки: Редакція журналу «Модне рукоділля».

«Модне рукоділля» – журнал для навчання роботі з бісером, намистинами, кристалами та іншими матеріалами. У кожному номері ідеї створення авторської біжутерії та арт-об`єктів, схеми, описи, докладні інструкції, академія бісероплетіння для початківців, публікації робіт досвідчених і початківців майстрів, репортажі про виставках і події в світі творчості і рукоділля.

Карта проїзду
Повернутися до початку