Українська
 
uah
грн

«МЕДВІН: Рукоділля. Подарунки до Різдва!» 23 - 25 листопада 2017 року

Aдреса
ВЦ «КиевЭкспоПлаза», павильон № 3 (ул. Салютная, 2-Б, метро «Нивки»)
Київ
Посилання
Контакти

тел.: (044) 501-03-44, 501-03-66, (050) 358-75-92
e-mail: medvin.kiev@ukr.net

Організатор
Вхід вільний
23 Лис 2017 - 25 Лис 2017
Захід закінчився
ID події:
816962
#Виставки-ярмарки

Готуємося до Різдвяних та Новорічних свят разом з виставкою!

З 23 по 25 листопада у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» (метро «Нивки») пройде спеціалізована виставка-ярмарок товарів для рукоділля, авторських (Hand-made) робіт і подарунків «МЕДВІН: Рукоділля. Подарунки до Різдва!».

Жителі і гості Києва можуть відвідати свято рукоділля в столиці України, доторкнутися до традиційного і сучасного мистецтва, познайомитися з творчістю талановитих хендмейкеров і новинками в сфері рукоділля і творчого хобі.

На виставці буде більше 200 учасників, 150 майстер-класів, спеціальні етно- і арт-експозиції, великий вибір матеріалів для рукоділля, живопису і творчості, авторські роботи майстрів сучасного напрямку і народних ремесел, сувеніри, подарунки, товари та ідеї для домашнього побуту, солодощі, книги, журнали.

ТУТ МОЖНА ПРИДБАТИ ПОДАРУНКИ НА БУДЬ-ЯКИЙ СМАК, КОЛІР, ВІК, ПРИВІД, ОСОБЛИВО БАГАТО ІДЕЙ І ГОТОВИХ РОБІТ ДЛЯ ДЕКОРУ ТА НОВОРІЧНИХ ПРИКРАС.

В рамках виставки будуть проходити: ФЕСТИВАЛЬ клаптикового шиття «КвілтФест.in.ua» і КОНКУРС РУЧНОГО ТВОРЧОСТІ «Дівоптахі». А в суботу зустрічайте почесних гостей виставки – студію ірландського танцю «FIREDANCE» з новими номерами пекучого танцю!

МАЙСТЕР-КЛАСИ
На виставці плануються більш 150 майстер-класів, в тому числі, демонстраційних і безкоштовних, по самим різним технікам та видами рукоділля: декорування різних поверхонь, розпис по батіку, вишивка, декупаж, валяння, квіллінг, скрапбукінг, бісероплетіння, виготовлення прикрас, ляльок, м′яких іграшок, виробів з паперу, плетіння вінків, ліплення з глини, миловаріння, розпис новорічних куль, пряників і ін

Субота – 25 листопада – ДИТЯЧИЙ ДЕНЬ! У цей день відбудуться заходи для дітей: майстер-класи, виступи, конкурси, змагання, ігротека та багато іншого цікаве.

Виставка «МЕДВІН: Рукоділля. ПОДАРУНКИ ДО РІЗДВА »- це прекрасна можливість підготуватися до свят і придбати ексклюзивні подарунки для рідних і близьких: оригінальні авторські роботи, сувеніри, різні матеріали для творчості, щоб зробити подарунок своїми руками. І, звичайно ж, «зарядитися» творчими ідеями і хорошим настроєм надовго! Приєднуйтесь!

Організатор: виставкова компанія «МЕДВІН»

Карта проїзду
Повернутися до початку