Українська
 
uah
грн

Шоу-виставка «Світ коней» - 10-11 листопада 2018 р.

Aдреса
с. Копачів, Обухівський район, Київська область
Обухів
Посилання
Контакти

(044) 461-99-37, (044) 461-99-42, (050) 385-20-35;
site@parkkyivrus.com
info@parkkyivrus.com

Вхід:
150. uah
10 Лис 2018 - 11 Лис 2018
Захід закінчився
ID події:
911724
#Виставки

10 і 11 листопада Древній Київ в «Парку Київська Русь» запрошує насолодитися дивовижним світом коней, зануритися в середньовіччя – в часи, коли зароджувалася наша держава, її культура, мистецтво і, звичайно, писемність.

Напередодні, в п′ятницю 9 листопада, наша країна буде відзначати День української писемності та мови. У цей день вшановують пам′ять літописця Нестора – послідовника творців слов′янської азбуки Кирила і Мефодія. Вважається, що саме з преподобного Нестора-Літописця починається українська писемність.

Дуже символічно в ці вихідні приїхати саме в Древній Київ в Князівстві Київська Русь і провести час в місті Х століття. Адже тільки тут можна на власні очі побачити, яким насправді було життя в Київській Русі, прогулятися старовинними вуличками та прочитати вказівники на них, що написані давньослов′янською мовою. Тільки тут можна почути живу мову наших предків, і навіть більше – під час дійства актори будуть спілкуватися між собою і з глядачами давньослов′янською. Також відбудеться презентація першого в Східній Європі «Давньослов′янського розмовника». Кожен зможе перевірити, чи розуміє він давню мову наших пращурів, і спробувати самому сказати хоча б кілька фраз на ній. Все це можна буде зробити, взявши до руки книгу, що видав колектив «Парку Київська Русь».

У Князівстві Київська Русь на відвідувачів чекає безліч розваг. Жителі Древнього Києва підготували цікаву та пізнавальну програму з кінно-трюковими виступами, живим вокалом, театралізованими постановками на історичну тематику, давньослов′янськими забавами.

Гості Князівства будуть не просто спостерігати за веселощами, а зможуть стати активними учасниками дійства і приєднатися до конкурсів, ігор, танцювальних флеш-мобів, запальних хороводів.

Крім цього відвідувачі побачать перлину Древнього Києва – живу колекцію коней рідкісних історичних порід, які були зібрані з усього світу в Княжій стайні. Представників деяких порід в Україні більше ніде не побачити, адже вони були завезені в нашу країну в єдиному екземплярі.

Зараз, із наближенням зими, коні повертаються зі своїх гастрольних подорожей до Древного Києва. Тому гості Князівства зможуть побачити цю «живу колекцію» в повному складі! Коні здивують глядачів не тільки своїм прекрасним видом. Всі вони пройшли курс дресирування і постійно тренуються, аби брати участь в шоу програмах і змаганнях з історичних кінних бойових мистецтв. Не дивно, що каскадерів із Княжої стайні запрошують до участі в різноманітних заходах, що проходять як в Україні, так і за її межами.

10 і 11 листопада коні будуть повноправними учасниками розваг, взявши участь у виступах разом з акторами-каскадерами кінно-трюкового театру. Вони покажуть свої вміння і вразять глядачів бездоганним виконанням номерів розважальної програми. Кожен відвідувач зможе підійти до цих прекрасних тварин, погладити їх, сфотографуватися і проїхатися на них верхи або в екіпажі.

Але і це не все! В суботу і в неділю пройде Міжрегіональний турнір з середньовічного бою «Витязь Київського Дитинця». Відважні спортсмени вдягнуть справжні лицарські обладунки, візьмуть до рук середньовічну зброю, зроблену в точній відповідності до історичних зразків, та зійдуться в жорстоких безкомпромісних баталіях за вихід до фіналу, який відбудеться 24 листопада. Повноконтактні середньовічні битви розпочнуться на Дитинці о 14:00 з поєдинків «1 на 1» і продовжаться боями «5 на 5».

У Князівстві можна цікаво і активно провести час, занурившись в унікальну атмосферу середньовіччя, відвідати історичні музеї та експозиції, політати на канатному спуску «Політайло» і постріляти з лука, викарбувати монету. На відвідувачів чекають смачні страви та напої від Княжих кухарів, майстер-класи, ярмарок майстрів та можливість ночівлі.
Древній Київ відкривається о 10:00. Програма розпочнеться о 13:00, триватиме до 18:00.

Ціна квитка: повний квиток для дорослого – 150 грн., для пенсіонерів і студентів – 100 грн., для дітей шкільного віку – 50 грн., для дошкільнят – безкоштовно.

Древній Київ в Князівстві «Київська Русь» розташований недалеко від Києва – всього в 45 хвилинах їзди – в Київській області, Обухівському районі, с. Копачів. Маршрутки курсують з Києва від станції метро «Видубичі» (вихід з метро в бік супермаркету «Фуршет»), відповідно до розкладу на сайті.

Карта проїзду
Повернутися до початку