Українська
 
uah
грн

Конкурс «Модна Лялька» - 5-7 квітня 2019 р.

Aдреса
Броварський проспект
Київ
Посилання
Контакти

Адрес для писем и заключения договоров на распространение журнала в России:
117519, г. Москва, а/я 66
fairybeads17@gmail.com

З питань заключення договорів на реалізацію журнала в Україні звератайтесь:
м. Київ, п/с 99, 02100;
тел./факс (044) 559-56-45;
fairybeads17@gmail.com

Вхід:
50. uah
5 Кві 2019 - 7 Кві 2019
Захід закінчився
ID події:
931453
#Конкурси

Шановні майстри, художники, аматори ляльок і ведмедиків!
З 5 по 7 квітня 2019 року відбудеться ХІХ Міжнародний салон авторських ляльок та Тедді «Модна лялька». Традиційно, в дні роботи виставки відбудеться конкурс «Модна Лялька, сезон весна 2019». Запрошуємо Вас взяти участь в даному заході!
У конкурсі буде представлено 9 номінацій. У кожній номінації буде один переможець, приз для якого буде надано спільно з партнерами і спонсорами, а також Гран-прі салону – безкоштовний подіум на наступному ювілейному XX Міжнародному салоні «Модна лялька», наданий організатором.

Учасником може стати будь-який бажаючий майстер. Участь в XIХ Міжнародному салоні «Модна лялька» не є обов′язковою умовою для участі в даному конкурсі.

Вартість участі – 550 грн. за одну надану роботу. Учасникам конкурсу «Модна Лялька» XVIII Міжнародного салону «Модна лялька» 19-21 жовтня 2018 року – знижка 10% на участь в даному конкурсі.

Кожен майстер може уявити будь-яку кількість своїх робіт в різних номінаціях на свій вибір. Для оцінки і вибору переможця кожної номінації буде створено незалежне журі. Номінація буде оцінюватися тільки при наявності 5 (п′ять) і більше робіт, наданих різними майстрами. Терміни подачі заявок – до 31 березня 2019 р.

Єдине вимога для всіх номінацій – використання в представлених на конкурс роботах кольору Living Coral (живий корал), обраного дослідним інститутом корпорації Pantone, загальновизнаного світового авторитету в області кольору, кольором 2019. Позначений колір може бути використаний в будь-який варіації: тіло експоната волосся очей, колір костюма і або деталей, колір аксесуарів і т.д.

Нижче Ви можете ознайомитися з представленими в конкурсі номінаціями і умовами участі.
1.Номінація «Інтер′єрна лялька». Необхідний матеріал для виготовлення ляльок – холодний фарфор; пластик; пластик, що потребує запікання; пап′є-маше, силікон. Оцінюється цілісність і гармонійність образу, наявність в представленій роботі кольору Living Coral (живий корал).
2.Номінація «BJD». Необхідний матеріал для виготовлення ляльок – холодний фарфор; пластик; пластик, що потребує запікання. Оцінюється цілісність і гармонійність образу, пропорції і пластика, наявність в представленій роботі кольору Living Coral (живий корал).
3.Номінація «Реборн». Оцінюється анатомічне відповідність і реалізм, наявність в представленій роботі кольору Living Coral (живий корал).
4.Номінація «Ляльки, ведмедики Тедді та їхніх друзів, виконані з текстилю». Необхідний матеріал для виготовлення експонатів – текстиль. Оцінюється використання заявленого матеріалу, якість виконання, завершеність образу, наявність в представленій роботі кольору Living Coral (живий корал).
5.Номінація «Ляльки, ведмедики Тедді та їхніх друзів, виконані в техніці сухе валяння». Тема «Подаруй мені диво». Необхідний матеріал для виготовлення експонатів – шерсть. Оцінюється використання матеріалу, якість виконання, завершеність образу, наявність в представленій роботі кольору Living Coral (живий корал).
6.Номінація «Ведмедик Тедді з антикварних матеріалів». Оцінюється цілісність і гармонійність образу, якість виконання, наявність в представленій роботі кольору Living Coral (живий корал).
7.Номінація «Ляльковий наряд». Оцінюється загальна концепція і якість виконання костюма, органічність костюма і образу, наявність в представленій роботі кольору Living Coral (живий корал).
8.Номінація «Кастомизированная лялька Barbie Blythe». Оцінюється якість виконання, наявність в представленій роботі кольору Living Coral (живий корал).
9.Гран-прі салону – номінація «Досконалість весною 2019». У номінації оцінюються всі роботи, надані майстрами для всіх 8 (вісім) номінацій конкурсу «Модна Лялька, сезон весною 2019». Вибір переможця визначається відвідувачами виставки шляхом відповідного голосування протягом трьох днів роботи салону. За вподобану роботу один відвідувач має право проголосувати лише один раз, заповнивши необхідний талон для голосування. Талони для голосування надаються відвідувачам на стенді конкурсу «Модна Лялька». Приз – безкоштовний подіум на наступному ювілейному XХ Міжнародному салоні «Модна лялька», наданий організатором.

Заявку для участі в конкурсі «Модна Лялька, сезон весною 2019», а також всю необхідну інформацію Ви можете знайти на нашому сайті. Заповнену заявку необхідно надіслати до 31 березня 2019 року на мейл konkursexpo@ukr.net.

Організатор залишає за собою право вносити доповнення в правила участі в даному конкурсі.
Поспішайте взяти участь в конкурсі «Модна Лялька, сезон весною 2019»!

Чекаємо на Ваші заявки та роботи!
З повагою, Юрій Шуманський, Головний редактор журналу «Модне рукоділля», Організатор Міжнародного салону авторських ляльок та Тедді «Модна лялька».

Карта проїзду
Повернутися до початку