Українська
 
uah
грн

Бізнес-семінар «ТОП найгарячіших питань для хенд-мейдерів»

Aдреса
МВЦ, г. Киев, Броварской пр-т, 15. Павильон 4-В
Київ
Посилання
Контакти

Тел./факс: 38 (044) 559-56-45,
38 068 911 65 58
38 099 166 10 23
38 093 144 83 58

E-mail: fairybeads17@gmail.com
vistavkapr@gmail.com
2014vistavka@gmail.com

Вхід вільний
18 Жов 2019 - 18 Жов 2019
Захід закінчився
ID події:
931548
#Майстер-класи

1. Як зрозуміти, хто ваш клієнт, що йому потрібно та де його зловити?
2. Питання щодо ціноутворення. Як працювати з запереченнями типу «це дорого» та відкладеними покупками?
3. Найпоширеніші помилки на етапі переходу від хобі до організації бізнесу.
4. Як і де продавати свою продукцію? Плюси і мінуси онлайн і офлайн майданчиків.
5. Особливості продажів хенд-мейд продукції на виставках, ярмарках, фестивалях.

Спікер: Наталія Волошина, виконавчий директор Асоціації Виробників та Імпортерів Рекламних Сувенірів України («АВІРСУ»), тренд-хантер, контриб′ютор, фахівець у сфері рекламно-маркетингових комунікацій, бізнес-консультант.

Бізнес-семінар, що засновано на практичному досвіді малого і середнього бізнесу сувенірно-подарункової індустрії, орієнтований на майстрів і ремісників, які створюють щось своїми руками, але не знають або не чітко собі уявляють, що з цим робити далі.

Пропонуємо розглянути ТОП найгарячих питань, з якими постійно стикаються як хенд-мейдери- початківці на етапі переходу від хобі до побудови бізнесу, так і майстри з досвідом. Оскільки ми живемо в той час, в якому бізнес-середовище змінюється дуже швидко, тому не завжди вчасно встигаємо відслідковувати, реагувати і пристосовуватися до нових реалій.
В межах семінару буде можливість вступити в діалог з фахівцем, який кожен день спілкується з представниками бізнесу самих різних форматів і масштабів, і володіє цілим портфелем практичних рішень з досвіду українських бізнес-реалій.
У семінарі представлені базові фрагменти з маркетинг-курсу для майстрів і ремісників з метою створення власного бізнес-проекту. Виключно практична витримка з багаторічного досвіду роботи в сувенірно-подарунковій, рекламній та виставковій індустріях.

Карта проїзду
Повернутися до початку