Українська
 
uah
грн

Етно-Фольк-Фест «Перлина степу» - 25-26 травня 2019 р.

Aдреса
Історико-розважальний комплекс «Зелені хутори Таврії», хутор «Фестивальний»
Гола Пристань
Посилання
Контакти

Організація проїзду, підвезення, харчування та проживання, як груп так і окремих осіб тел. для довідок: 099 28 78 999 – Андрій
Організація проведення творчого фестивалю та розважальних заходів: 066 636-03-13 – Ольга Василівна.
Заявки на участь у ярмарку: 068 927 09 99 – Ольга Миколаївна.

Вхід вільний
25 Тра 2019 - 26 Тра 2019
Захід закінчився
ID події:
946094
#Виставки-ярмарки

ІІІ обласний фольк фест Перлина степу» запрошує усіх на свято української самобутності.

Впродовж двох днів – 25 та 26 травня 2019 року Ви поринете у прадавні традиції Таврійського краю через витоки народної творчості: зачаруєтесь унікальною природою Нижнього Дніпра, козацького минулого, народних звичаїв та культури. Кращі, самобутні творчі колективи Херсонщини, і не тільки, подарують Вам пісні як народні, так і сучасні, які торкнуться струн Вашого серця. Запальні танці, місцевий фольклор, народні гумористичні театри і багато іншого розгорнеться на сцені.

Якщо і Ви такі, то ми чекаємо і Вас. З нами весело по-українськи. «Перлина Степу» – це справжнє народне свято.

Традиційно під час фестивалю на хуторі розгорнеться ярмарка народно-прикладного мистецтва, ярмарок крафтових смаколиків. Під час фестивалю буде працювати зона відпочинку та розваг для дітей та дорослих, фотозони, музей українського побуту та безліч інших розваг. Виготовити український оберіг власними руками, зробити поробки із природного матеріалу на згадку – все це Ви зможете у нас.

Українські народні ігри та розваги, нагороди, сюрпризи від організаторів та партнерів фестивалю чекають як на учасників творчих колективі, так і на глядачів і гостей.

Бажаючих взяти участь у бодіарті від організації «Файно-птах» чекають подарунки.

Для поціновувачів української кухні під час фестивалю працюватиме затишний фуд-корд. У нас Ви зможете смачно поїсти.

На учасників та гостей фестивалю, які залишаються на вечори на хуторі «Фестивальний» чекає Дискотека у лісі при багатті та смолоскипах, Караоке у лісі, і звичайно подарунки.

Родзинкою фестивалю стане незабутня зустріч та фотосесія із Заслуженою артисткою України, актрисою театру і кіно Тетяною Шелігою.

Чекаємо Вас 25 та 26 травня з 10.00 год. Творчий фестиваль розпочнеться о 12.00 год.

Трансфер до нас простий – з Херсону (від залізничного вокзалу, автовокзалу «Центральний ринок») їдемо в напрямку міста Гола Пристань (зупинка «Зелені хутори Таврії»). Далі можна пішки, пройтись по степовій дорозі 1.5 км в сторону лісу або телефонуйте – ми організуємо Вам підвезення.

Карта проїзду
Повернутися до початку